mam tu dotaz na mistni matadory
poridil jsem PRusa MK3s+, postavil, zkalibroval, tak nejak vsechno v cajku, zacal jsem testovat tisk modelu, co k tomu dodali na karte rovnou z gcodu
tisknu z PLA, vsechny primitivni modely jako logo, batman, pistalka v cajku, ale jakmile zacnu tisknout zabu, mam problem s tiskem prednich nozicek,,, zhruba ve dvou tretinach mi tryska malinko drcne do nozky, coz zpusobi, ze se mi nozicka odlepi od podlozky a vyhne se do strany, takze tisk pak dojede, ale nozka je na hovno, krom problemu s nozickou je ale zbytek vytisku celkem pekny
kalibroval jsem prvni vrstvu mockrat, zkousel jsem zvysovat teplotu bedu o 5, 10 a ted naposled i 15 stupnu, rychlost tisku jsem snizil na 75%, stejne se to u ty predni nohy vzdycky dojebe, sranda je, ze jednou je to prava, podruhy leva
nevite co s tim? nekde na foru jsem cetl, ze ty predni nozky jsou mala plocha a vlastne to tiskne ze vzduchu, ze podpery, ale kdyz to jedu z benchmarkovyho gcodu, predpokladam, ze to tam maj bez podper proto, ze to jde bez nich vytisknout
prikladam ilustracni foto