RAINBOF: ja bych rekl ze ano, ale ja na to umim asi tak 3 akordy :-D prvnich par hodin brnkani jsem to furt doladoval, par veci si tam sedalo, ted to docela drzi. Pak jsem ladil delku hmatniku, nejsem si jisty jak presny ma byt pitch pri prehmatnuti, to by chtel porovnat se skutecnym ukulele, nicmene skoncil jsem na defaultni velikosti a jen to trosku soupnul na sroubcich :) dal dole ten most neni rovny, zrejme zalezi na orientaci, snad jsem ji tipnul spravne
no a v neposledni rade hodne zalezi na tuhosti, na zacatku stacilo chytnout to za krk a oprit se o telo a trochu se to rozladilo, pomohlo dotisknout vyztuhy dovnitr a poradne dotahnout tyc uvnitr.
To druhe ukulele je z PLA-CF, prijde mi ze to zni o neco lip, min se to krouti, tezko rict jestli je to ciste materialem nebo i tim ze jsem dal mnohem vic perimetru (puvodni tusim 5, nove 10, relevantni ale jen v te oblasti kde se to sesroubovane a na krku). Dal jsem tam stejnou kompenzaci na prostredni dil jako u toho puvodniho a struny jsou dost tesne nad hmatnikem zatimco u toho puvodniho je tam mezera protoze to je proste trochu prohnuty.
Takze za me super, prinejmensi na brnkani pro deti urcite, jestli na hrani se uvidi az si to poradne sedne. Urcite budu tisknout dalsi, je to sranda, dobre se to sklada.
Jeste premyslim jak vytisknout lepe to telo, strasne blbe se to tisklo protoze je tam velky previs a zevnitr je to timpadem strasne hnusny (co to dela s akustikou netusim, asi nic dobreho) a nevim jestli by se to dotisklo kdybych nezpomalil tiskarnu, samozrejme se to zveda, do toho se to snazi delat bridge a velke overhangs, znelo to jako kdybych tisknul na struhadlo...