• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Ale hlavní problém je čas, prostě nemám čas se v tom hrabat
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ORBIT: hotend jsem vyměnil, protože byl rozbitej.
    Jinak souhlas, nebylo to dobré rozhodnutí a cena blbý trysky je několikanásobná
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Nebudes mit lepsi tam dat original hotend a proste tisknout? Rewo neni nic svetobornyho..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SPECZ: jj našel jsem tohle, něco je vysvětlený, ale ne konkrétně, jak se co chová u toho Lychee.
    Zatím jsem s kvalitou spokojený, ale vrtá mě hlavou, jestli tam nemám zbytečný nějaký waiting timy a nemohl bych délku tisku rapidně zkrouhnout
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    HONCKA: Hmm, tak to je dost napikaču ...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SPECZ: ne, píše to např u lift distance akorát, že je to two stages a může to mít odlišné hodnoty a že je to propojeno se speed values
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    HONCKA: Když podržíš myš nad otazníčkem (příp. na něj klikneš) nic příčetnýho to nepoví ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, co dělají všechny parametry v Lychee sliceru? případně jaký mají vliv na tisk?
    v ostatních slicerech je tam
    tloušťka vrstvy
    počet prvních vrstev
    doba expozice prvních vrstev
    doba expozice zbytku
    výška retrakce
    rychlost retrakce
    doba zhasnutí mezi expozicemi
    zatímco v Lychee

ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NAVARA: záložní plán, protože potřebuju tisknout, je koupit Endera nebo něco jinýho levnyho, kdybych měl prachy, tak kouom rovnou ml4, ne mk3
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MRAKY: Já už právě tisknu na MK4 a koncem března bude i MMU3, tak nějak nemám motivaci tu M3+MMU2 vůbec doskládat… (o Anetě v krabici k předělání na hliníky ani nemluvě)

ANDY_WARHOL: Záměru rozumím, ale víš co, stát se může všecko :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    NAVARA: hele, ja tu ted mam taky jednu mk3 s nainstalovanou MMU2 a nevim co s ni :) Potrebuje zkalibrovat a nekoho kdo ma trpelivost...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NAVARA: tak mám v tom peníze, chci to spravit. Ne kupovat novou tiskárnu, na to teď nemám :⁠,⁠-⁠)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANDY_WARHOL: Když to rozbiješ, mám případně novou MK3 i MMU2 :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    nechce si tu nekdo privydelat nejakou korunu ?
    vec se ma tak, mam 3D tiskárna Prusa i3 MK3S
    je tam mmu2 a revo hotend, nedari se mi to uchodit aby to fungovalo, porad se to nejak ucpava a nemam proste cas se v tom hrabat.
    bude tam potreba vyrobit spravne malou trubicku na miru k hotendu a seridit extruder, a pak seridit a vyzkouset to mmu2 aby to fungovalo komplet
    + to co bude potreba
    dovezu kamkoliv (praha a okoli, berounsko okoli). dokumentaci k rewo hotendu poskutnu.
    ma nekdo zajem ? kdyztak posta
    LYCO
    LYCO --- ---
    PISTA1: alternativa je ostříhat štětiny
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    PISTA1: no nejlepsi je na to moc netlacit, co nejde bez pritlaku naskrabnu nozikem...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Možná jsem objevil ameriku, ale už mě štvalo jak nemužu mosazákem pořádně vydrbat trysku protože drátky furt někam utíkají.
    Trochu sem ho upravil a zlepšení o 500%

SPECZ
    SPECZ --- ---
    FARIN: No co čtu z tebou linkovanýho popisku, tak může vlivem vady kabelu přestat měřit teplotu, což by ale měla v nejhorším případě vypnout tepelná pojistka v heatbedu, nebo může dojít ke klasickýmu zkratu, kterej by zas vychytala pojistka ve zdroji (takže to celý zhasne). Takže sice nepříjemný, ale žádná katastrofa.
    FARIN
    FARIN --- ---
    SPECZ: na videu to zrovna 2x bezpečně nevypadalo. Sám se tom vím houby, jen to co jsem viděl na síti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam