• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    REDSNAKE: Todle mam doma.
    Za tu cenu je to nesmysl.
    Tiskniut to bude ale necekej kloudne rychlosti ani zavratnou kvalitu
    Vyhoda je ze je to otevrena platforma takze upgradovat muzes az do prdele.
    Co jsem tak koukal na facebooku se lidi zbavuji podobnych tiskaren za min penez.
    Je to o preferenci ale bowden mi neprijde jako dobra vyvojova vetev a sel bych do neceho s direct drive
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Pánové, co říkáte na tuto nabídku?
    3D tiskárna - Praha - Sbazar.cz
    https://www.sbazar.cz/tital/detail/208706164-3d-tiskarna

Případně kdyby měl někdo tip, nemkrnul byste na něco jetýho za podobný/menší peníze s lepším poměrem cena/výkon?

Moc děkuju.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    SKAUT: dám jí pokourit
    Až se s ní seznámím, tak zkusím i nějaké pokročilé materialy
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ANDY_WARHOL: Budeme se těšit na report .
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Tak po měsíci čekání mi příští týden přijeď ta qidi tech pro, jak sem tu posílal video.
    PUNJAB
    PUNJAB --- ---
    Mám tu nějaké nové nepoužité komponenty ze staveb tiskáren:
    - Nivelační senzor BLTouch originál ANTCLABS
    - Extruder E3D Hemera Direct 1,75mm 24V + bowden kit
    - Makerbase Duet 2 Wifi + Panel Due + 7 palců LCD

Kdyby měl někdo zájem, tak pošta.
    ACID
    ACID --- ---
    ANDY_WARHOL: no, tak to ani nebudu psát, že po nalití vterinaku to rozetřu prstem :) lze to i vatovou tycinkou
    a je na to lepší střední vterinak
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ACID: já sem od toho zasranej jen když něco lepším, nedokážu si představit s tím něco natírat a přežít .😬
    ACID
    ACID --- ---
    WEWERKA: víčko na gripper, který je mastný jsem impregnoval vterinakem, ale chce to trochu cvik...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    MIKULAS: Pravda, to bych taky mohla zkusit. Ale mam uz tu ten ASA. Tak si to vytisknu, hodim do toho trosku WD40 a uvidim co to za mesic udela. Kdyz to nezabere, dam tam jeste epoxid. Ted tu mam jen nejake zalevaci, bych musela neco koupit.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    Nekdo tady resil kabely. Muzete me prosim nasmerovat k nejakemu spravnemu dratu pro termistor? vlastni blbosti jsem zlomil kabel a potrebuji to cele postavit znovu a lepe. Budu vdecny za odkaz na konkretni shop co mi to proda.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    SKAUT: uprimne nevim, tenhle dil jsem nechaval tisknout jinde. ale tim ze drzi motor (konkretne tady ten drzak https://www.printables.com/model/346614-ender-3-dual-lead-screw-linear-rail-kit-for-z-axis) a vice-mene ma proti sobe remen tak se tomu uplne nedivim.
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    ORBIT: to jo :) ale já ani nevím co je ten problém ... když by se do toho vrralo, nejspíš by se ukázalo, že FDM tisk není vhodná metoda

A nechci kazit nadšení z prvních kroků ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MIKULAS: Je super, ze je tolik moznosti jak resit takovy problem
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    WEWERKA: ja bych na tesnost nespolehal, pretri to zevnitr epoxidem a nemusis resit perimetry ani material
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    LEXXA: Co to je za ABS že se ti kroutí? Jediný problém s ABS jsem měl u držáku hotendu kde heatblock byl velmi blizko výtisku ( Mosquito fakt není hotend pro Stealthburner) .
    A třeba abs se skelným vlaknem ma glass transition temp vyšší ( ale u 280°C heatblocku stejně dlouho nevydrží 😄).
    Cisty nylon taky nic moc BTW.. Ten má problém s "tecenim" pod tahem ( teplo navic tomu moc nepomůže). A casem vstřebana vzdusna vlhkost sice zlepší vazbu mezi molekulami ale zároveň jej udělá "pružnější" .
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ORBIT: Zatim zadny :) Objednala jsem si ted svoje prvni ASA. Design to urcite bude jednoduchy, jen desticka a trosku zvedle hrany. Proste odkladaci prostor.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WEWERKA: Asa je takove lepsi abs. Lip se tiskne a min smrdi.
    Ale na vetsi veci to chce nejak zavrit aby se to nekroutilo. Ale nizsi veci bych asi tisknul i bez. Nahod jaky design mas ;)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ORBIT: Tech oleju je vic. Treba mam zasobnik na vazelinu a zespoda se to masti. Nebo rezny olej. Pripadne bych to dala i pod flasticky na olej na retez na kolo. Zatim jsem ASA jeste nezkousela, zkusim, diky za tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam