• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ACID
    ACID --- ---
    SKAUT: zdá se že víš, v čem je rozdíl u uhlí pro vzduch a pro vodu?
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    U toho aktivního uhli pozor na to jak je aktivované, je třeba aby bylo jen vodní párou. Ty co jsou jinak můžou korodovat kovové věci v tiskárně ( a často korodují). Ta fichema je ověřená.
    A pro vyšších teplotách v komoře klesá účinnost ( celkem dost)

Ja používám Nevermore a Nevermore Scorch a ten je pro absko úplně super
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Prusament.
    Zkousel jsem i jine brandy (ceske) a vysledky byly horsi.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ORBIT: btw. Máš nějaký ověřený kvalitní ASA filament, který používáš?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ORBIT: mám tu jednu nevybalenou cívku a nechci ji vyhodit. ASA samozřejmě přijde na řadu take
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Preskoc ABS k ASA ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Jen co si koupím to uhlí a vytisknu filter, tak zkusím poprvé v životě tisk z ABS 😁
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    Zatím sem tisknul jen z nějakého levného petg, ale můžu říct, že rychlost je úžasná a za těch 446 ecek ne ta tiskárna nemá moc konkurenci. Dokonce stihli vychytat mouchy, které jsem viděl v nějakých recenzích z počátku prodeje. Takže za mě palec nahoru.

Qidi tech 1 pro, video jsem sem dával před casem
    ACID
    ACID --- ---
    ANDY_WARHOL: teď jsem kupoval na ficheme 0,5kg spolu s IPA, link viz LYCO
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ANDY_WARHOL: Delaji ruzne filtry, beru to od nich na vzduchotechniku i na filtry do dilny. Konkretne tohle uhli mam ve vzduchotechnice.
    Normalne dostanes nabidku a tu bud schvalis nebo ne.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    ANDY_WARHOL: Na fakture z 2019 mam AU - typu SC 40 - nové, 25 kg, 1 625 bez dane.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    WEWERKA: nevis na kolik to tak vyjde ? neni to eshop, tak predpokladam ze tam musim zavolat, tak at mi pak nereknou nejaky nesmysl
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    mate nekdo tip kde koupit aktivni uhli do filtru ?
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    REDSNAKE: víš jak to je s prodejem těchto věcí známejm co na Tebe maj kontakt 😀. Profily jsem musel piplat vlastní a cokoliv by se podelalo byl bych první na ráně 😀😀
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    já mám právě nabídku i na potuněnou Anetu, ale vlastně nevím co vše to má umět navíc a vůbec už nevím jestli se mi do anety ještě chce jít..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MCFLY: A že ses neozval :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak to z té Anety prodám hliníkové tyče samostatně a zbytek odvezu do elektrosběru :D
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MCFLY: Nestras. Ja tam narval lineary, mantu, directdrive a sfs. Jestli mi nekdo za to nabidne 2500 tak me asi odvezou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam