• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NAVARA: Mozna jen tak mimochodem pouziva arch.
    JOHANNSTEIN
    JOHANNSTEIN --- ---
    Tak moje prvni skladani 3d tiskarny nezacalo uplne nejlip, material povolil a maticka se protaci. Z komentářů u návodu ale vidim že nejsem jedinej komu se to stalo. A teď jsem z toho ještě víc znejistěl jak moc nebo moc málo ty šrouby vlastně utahovat. Součástku jsem objednal novou, postezoval si na nyxu a muzu pokračovat.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: Tak proč do téhle (a spousty dalších podobných diskuzí, se kterými nemáš nic společného, jen tam chodíš sbírat pozornost) diskuze chodíš?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LEXXA: Já nic nejedu, mikroplasty netavím, protože mi to smrdí a zásadně bych je doma, v elektonicky ovládaný tavičce, v obýváku, netavil.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GIOMIKY: kdyz jedem tady zkratky FFS, ja rozporuji skvareni ty na me jedes mikroplasty.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    zaroven argumentovat tim, ze ABS neco vypousti, kdyz s nim uz skoro nikdo netisknem...
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    az nebudu nosit obleceni, ktery rozprasuje plastovy vlakna, mit ikea skrine ve kterejch offgasuje drevotriska, bydlet v dome z penovy izolace a spat na penovy matraci, tak budu resit, ze parkrat za mesic poustim ve skrini tiskarnu, ze ktery jdou trochu mikroplasty, kdyz se spatne nastavi...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LEXXA: UTFG nebo-li Use The Fucking Google.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GIOMIKY: Gratuluji, can emit, can potentially. Ja nepopiram ze to clovek nepotrebuje dychat ale rozhodne nemuzes davat do jedboho pytle vsechny plasty. A stojim si za tim ze pokud plast skvaris tak asi delas neco blbe
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LEXXA: Nedělám, blbě děláš ty, že si tavíš plast v obýváku a ještě to učíš další lidi.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GIOMIKY: Hele asi neco delas blbe...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LEXXA: Co vím, tak to smrdí stejně a spálenej plast je z toho taky. Při tak nízkých teplotách, možná dostaneš nějakej novotvar toxickýho odpadu, co z toho je.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GIOMIKY: ne tak docela.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HARVIE: I takové tavení je svým způsobem škvaření.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    HARVIE: muzes se zkusit poptat https://plasticguys.cz/cs/ jestli neznaji nekoho, kdo by to umel zuzitkovat
    delaji PS/PETG recyklaci pro https://www.materialpro3d.cz/dovez-plast/
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    GIOMIKY: jestli se ti pri tisku neco pali, tak to asi delas blbe...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: Vždyť je to vyrobený z kukuřice apod, to můžeš zkompostovat pokud dosáhneš potřebných teplot kompostu ;)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HARVIE: To je toxickej odpad, spálená umělá hmota, ne?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Ahoj,
    hromadi se mi doma mensi mnozstvi nepovedenych vytisku hlavne PLA, ale chci prejit i na PETG. pripadal bych si vic eko, kdybych to nesypal do popelnice. Neni tu nahodou nekdo, koho bavi to recyklovat a komu bych to cas od casu mohl nekde v praze prenechat zadarmo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam