LYCO: jop, asi to tak bude. Jsem ten plošňák povytáhl a bohužel tedy na těch ploškách jsou ve finále jenom vytažený ty dráty co jdou ven, ne jednotlivý vinutí, takže to změřit nejde, ale asi tam ten kraťas někde bude.
SKAUT: Ok, díky moc. Já jinak tímhle způsobem nastavoval ty proudy, co tam jsou teď, s tím že jsem pak trochu i zvedal akcelerace a říkal jsem si, že jsem furt v pohodě, když jsem pod jmenovaným proudem :-) Mám tam asi 800 nebo 850mA, takže z pohledu driveru bych měl být v pohodě (ostatně ty moje TMC2130 hlásí přehřátí a i Marlin to umí reportovat a snižovat proud, když se to děje... a tenhle problém tam nebyl), z pohledu těch motorů, co mají 1A, jsem při vynásobení 0,707 možná teda trochu přes...). Vítězem se jinak zatím asi teda stává OMC, ty jsem jednak našel, že se dají snad rozumně koupit (posílají z Německa), tišší zní dobře (žena nadává :-) ) a ve stejném rozměru (i na tloušťku) mají motor s 1,5A, takže bych měl být v pohodě i z tohohle hlediska, jestli to pojede na stejný proud. (Teda fakt je, že uvádí 0,45Nm, ten můj starý motor měl 0,5... ale nevím jestli tady taky nějaký fuckup při počítání, hádám, že by bylo divné, kdyby v identických rozměrech měl jeden motor 0,5 při 1A a druhý 0,45 při 1,5A... Nicméně já mám stejné motory na Y, která je o dost těžší a jezdí to dobře, takže to X by mělo stačit méně).