• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    ACID
    ACID --- ---
    SPM: to už se na tistak 30x60mm asi vyplatí to nechat udělat tady.
    SKAUT: dik, máš s ním zkušenost?
    SPM
    SPM --- ---
    ACID: Kdyz si na jlcpcb naklikas dopravu s DDP, tak uz zadne dalsi celni poplatky nehrozi
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    ACID: Ja posledně platil jen dopravu z JLC. žádné vypapne CP?
    Pokud to neni třeba něco extra tak co třeba plosnaky.cz?
    ACID
    ACID --- ---
    Chlapi, nemáte někdo tip na firmu, co by kusově (1ks) vyrobila tišťák za rozumné peníze? Potřebuju redukci z ERB na pre-gate senzory a na oboustranný tišťák si doma netroufnu, spoje mi jdou mezi nohama pinové lišty.. NEjsem z prahy.. Termín nehoním, nechce se mi řešit tišták 2USD + výpalné ČP z jlcpcb. Nebo to umí poslat jako Ali?
    PECA
    PECA --- ---
    ENDER: tak já toho alzáka raději stornuju a vezmu Aurapol. Díkes! :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PECA: Jj, zadna slava. Prave ma aurapol slevy, nakoupil bych tam
    PECA
    PECA --- ---
    FELCARKILLER: Dík za tip. Mezitím jsem si řekl, že to zkusím a vzal alzament petg ve zlaté (prý) barvě a pro jistotu osvědčený prusament, kdyby zlatá od skřeta zklamala.
    //syn chce něco akutně vytisknout, aby to stihl do konce prázdnin zpostprocesovat a já si na to nechal čas na poslední chvíli, žeáno... :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PECA: aurapol ma tedka akci
    PECA
    PECA --- ---
    ENDER: zkoušel jsi ten alzament petg? Právě jsem zjistil, že akutně potřebuji na tisk. Zase nemusím za každou cenu chytat vztek u nějakýho čínského rebrandu... 😁
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KALIBAN: No a myslíš, že kdyby to šlo vyřešit lépe, že by to neudělal?

Leda to pak ještě vzít třeba akrylem stejné barvy
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    No ten krycí dil po obvodu bude mít stejný issue že jo. Pořád tam ten sev bude.
    SPECZ
    SPECZ --- ---
    Open hardware desktop 3D printing is dead - you just don't know it yet | Josef Prusa / 3D printing
    https://www.josefprusa.com/articles/open-hardware-in-3d-printing-is-dead/
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KALIBAN: Trik na to je tady v tomhle videu:

I 3d Printed a $2,700 Kumiko Panel
    https://youtu.be/w5P7E7muk9o?si=wxKvroeQd-voNcC2
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MAKROUSEK: on celej ten dil vypada takhle a budou se skladat vedle sebe (a bude jich hafo) takze ho musim tisknout takhle naplacato

MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KALIBAN: A musis to tisknout takhle? Co to otocit tak, aby to bylo svisle (sev vodorovne), pak to ve Sliceru fiknout napul, dolni polovicku otocit a vytisknout na hladkym platu? Pak to muzes treba slepit vterinovym lepidlem a nebude tam videt prakticky nic.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ja to blbe vysvetluju :)

jde mi to, kdyz bych mel dve stejne velky krychle, tak aby pokud je dam vedle sebe, tak bylo co nejmene videt, ze jsou dve a ten sev byl poku mozno minimalni. na vodorovny hrane je to v pohode, ale na svisly je to desny. nevim jestli tam udelat nejakej "prekryv" nebo cokoliv... aby to bylo co nejmin vidietelny..

pro lepsi predstavu de mi o ty zluty cary

ORBIT
    ORBIT --- ---
    KALIBAN: Podobne spoje delam vetsinou na tupo s dirou na vlakno filamentu, ktere funguje jako alignment pin. A jestli potrebujes neco pevnostniho, tak si myslim ue ten half flap co mas po cele delce by mel stacit. Bude se to lepit?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ORBIT: jsou to jen dva dily vedle sebe, nema to zadnou funkci, ale potrebuju aby to bylo co nejmin videt...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    KALIBAN: Co od toho spoje potrebujes? Ma to neco udrzet? Ja tyhle veci delam vetsinou v prusa sliceru a rezam hotovy model.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Onshape
    https://cad.onshape.com/documents/b786574d89cc7f6464e99a6e/w/61abf72237c00deb45ce35ab/e/e31e5a0664679f2ad650887c

co resim a na co sem se chtel zeptat, spojuju dva dily takhle a ten sev proste uplne k sobe nesedi, resp na ty vvrchni strane jo protoze tu mam na plate a tam je to v pohode, ale zestrany at to delam jak to delam, tak ten sev je proste hnusnej. Nemate nejakej napad jak to napojit, aby to bylo pokud mozno co nejmin videt?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam