• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMI3D tiskárny
    TRUBKYN
    TRUBKYN --- ---
    ORBIT: zde: https://www.bondtech.se/product/indx-founders-edition/ musel jsem zalozit ucet, jinak mi psalo nejaky error ze nemohu objednat...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    TRUBKYN: Mas link? Mam problem to u nich najit. Dik
    TRUBKYN
    TRUBKYN --- ---
    no, nevydrzel jsem a objednal founder edici ;) tak uvidime nekdy q1 2026 :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PECA: To pisou v clnku ze to bude kompatibilni napric core one.
    Imho super reseni. Tak jednoduche ze si clovek rika proc to neumi vsichni..
    PECA
    PECA --- ---
    ORBIT: Teď jsem to dočetl. Jako vypadá to pěkně. Chci to...

Nechce někdo sestavený málo jetý (vlastně dobře ozkoušený) MK4s včetně 19" racku? K tomu navíc tryska 0,25 (použitá) a 0,6 (nová) a texturovaný plát (použitý), pochopitelně i origo nářadí, tryska 0,4 a hladký plát (použitý velmi málo). Nechám za 21 tisíc a osobně dovezu.

Předpokládám, že CORE L bude mít INDX časem taky, tak rovnou upgradnu na "L". :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Představujeme INDX! Rychlý a dostupný tisk z 8 materiálů exkluzivně na CORE One - 3D tiskárny Original Prusa
    https://blog.prusa3d.com/cs/predstavujeme-indx-rychly-a-dostupny-tisk-z-8-materialu-exkluzivne-na-core-one_125242/
    PECA
    PECA --- ---
    ACID: Pyčo!

To jako na ten obrázek, ne na Tebe. :D
    ACID
    ACID --- ---
    Je to venku

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    Ja mam pod skrinkou s tiskarnou taky velkej ctverec na pracku, pod nozickama tiskarny mam ctyri 15 cm ctverce z toho sameho materialu, da se to koupit v hornbachu, tiskarna drzi jak pribita
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ANDY_WARHOL: Já mám pod tiskárnou (tedy měl jsem) venkovní čtverec: https://www.hornbach.cz/p/gumova-dlazdice-ochranna-tlumici-pad-50-x-50-x-2-5-cm-zelena/5087316/ A funguje to super, jen se mi to tam ted nevejde, když to mám v boxu a ten má rezervu 1cm nahore a nad tim je poveseny rack.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja pouzivam pod tiskarnu podlozku pod pracky, ta je urcena na tlumeni dost podobnych pohybu, jen pracka je tezsi. takze na tiskarnu to funguje docela dobre a stoji to par korun
    ECHELON
    ECHELON --- ---
    LESH: Betonová dlaždice podložená molitanem. Používal jsem to už s MK3, aby se vibrace nepřenášely do té skříně, funguje to skvěle. Ale pro ten Core One L bych potřeboval větší dlaždici.
    LESH
    LESH --- ---
    ECHELON: co to tam máš dole za podložky?
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    ECHELON: Ty plastový kousky po stranách magnetické lišty s displejem můžeš sundat a hude to vypadat lépe ;)
    Ty se dávají jen pro přepravu, aby se to nepoškrábalo :)
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    ECHELON: A když ty větráky třeba v létě pojedou naplno, tak to nechceš snad ani ve vedlejší místnosti ;D
    ECHELON
    ECHELON --- ---
    ORBIT: Bude tišší pohyb hlavy. Ale mně přijde, že nejhlasitější složkou toho hluku je odvětrávání tiskové komory.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ECHELON: Zpomal tisk a bude tissi nez mk3
    ECHELON
    ECHELON --- ---
    V pátek přišlo.

Průša stále tvrdohlavě trvá na některých designových podivnostech (absentující filament wiper). Ale tisková kvalita je téměř dokonalá. A narozdíl od třeba takové P1S je to docela tiché a dá se s tím koexistovat v jedné místnosti. I když na ultimátní tichost MK3 už asi nikdy nic mít nebude.

PECA
    PECA --- ---
    Teď jsem zjistil, že jsem tenkrát objednal nějaký zlevněný "přeběh". Podle popisu je tím myšlená nestálá barevnost, nikoli špatný návin. Losnul jsem si barvu pouštní písek a nevím, jestli to končí nějakou jinou. Tak uvidím.

Každopádně jsem ten "test" doma spustil, jelikož jsem potřeboval dokoupit nějaký špulky a chtěl využít slevové akce. Do teď jsem jel original Průšament a tiskl dost málo. Chtěl bych tisknout víc a to ta cena potom hraje větší roli, že. Navíc je to domácí výrobce (Aurapol) a to se také počítá. :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PECA: Já též, takřka denní tisk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam