• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SELECTsmart homes - DIY - X10 a dalsi (Home Assistant, Shelly, Tasmota)
    S474N
    S474N --- ---
    FESTER: no tak to neni snad jenom o usetreni, ale o tom, mit idealne vse "pod jednou poklickou". Jinak nejak nesdilim nazor, ze "smart homes" se zrovna vyznacuje tim, ze ma univerzalni dalkovy ovladac od Logitechu. Sam mam zatim univerzalni dalkovy ovladac z LIDLu za 169 Kc a muzu ti rict, ze toho zvladne vic a lip, nez znackovej PHILIPS za 3500, kterej mi tu ted lezi ladem.

FESTER: osobne si teda pod tim predstavuji to, ze mam v dome nejake rozhrani, ktere mi umoznuje ovladat vse pohodlne z jednoho mista, ci i pres internet odjinud. Pocinaje stavem alarmu, respektive cidel, dohledu kameroveho systemu, pres ovladani kotle, vzduchotechniky a dalsich veci, jako jsou treba elektricke predokenni rolety nebo treba i pecici trouba ci digestor (pekne ma poreseno Miele). A nejenom ovladani, ale kuprikladu i zjistovani informaci.
    FESTER
    FESTER --- ---
    jde o to co si clovek pod pojmem domaci automatizace predstavuje...
    nejlevnejsi remote control co znam pro domaci automatizaci je od X10 ale ten umi jenom RF od X10

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    taky mi pojem "udělátko" zní jako když si žena jde koupit modré auto.
    FESTER
    FESTER --- ---
    S474N: well nejde jenom o webovy server... jde o komunikaci s hardware... to jest webovy server ovlada transmiter ktery zase ovlada jednotlive vypinace a podobne... nakonec zjistis ze sis myslel ze usetrils ale opakak je pravdou...

jak by sis to predstavoval ty pokud mas web server a co dal ???

tento remote je luxusni... jsou i levnejsi remote ktere poslouzi
    S474N
    S474N --- ---
    FESTER: za ty prachy radeji nejaky udelatko s webovym serverem ovladany pres iPhone/iPad teda.
    FESTER
    FESTER --- ---
    dobry rermote je Logitech Harmony 1100
    Umi jak Infrared tak i RF

Logitech Harmony® 1100 Advanced Universal Remote
    http://www.logitech.com/en-us/remotes/universal-remotes/devices/4708

nevyhoda je ze je drahy ale na ebay se da koupit daleko levneji
    S474N
    S474N --- ---
    KLASMEN: dost vymazleny. Nemas s tim realne zkusenosti? Poslani do CR by se dalo poresit pres ruzne preposilaci sluzby.
    KLASMEN
    KLASMEN --- ---
    tak pokus o prvni prispevek… ;)

Nest | The Learning Thermostat | Home
    http://www.nest.com/
    S474N
    S474N --- ---
    Tak uz se docela tesim, protoze to zrovna v baraku resim.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    vybornej pocin!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam