• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Bezplenková komunikační metoda
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KOTENCE: na me se ten muj dneska smal kdyz stal u stolicky a za minutu se na me smal jeste vic a na bilym koberci pod nim bylo obrovsky hovno :D :D :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Já už jsem teda veškerou iniciativu nechala na holce, ať si říká (jen ráno jí hned posadím). Jsou dny, kdy jí to docela jde a dokonce už zvládla uhlídat jeden celej, ale pak jsou zase dny, kdy si říká pozdě nebo vůbec... Kupodivu jí to jde dobře na veřejnejch záchodech, ale naopak na návštěvách se skoro nechytá.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    MULTICAT: taky mam povit ze prvni odstavku mel kolem toho tretiho, ctvrtyho... ted skoro v 9 uz neresim.. jedu na casovani, bud to chytnu nebo cura do pliny. jemu je to evidentne uplne jedno, trochu me jenom mrzi ze uz se mi hodne dlouho do nocniku nevyladil. nad nocnikem ho musim zabavit, vrazitdo pacek nejakou hracku. jako kdyz kadi, tak to poznam, uz ma bobky tak to da trochu praci.. ale to uz je pozde v tu chvili. no ale jak pises, chce to klid
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MALA_MISIA: čau, kup si toto http://www.zbozi.cz/vyrobek/misa-okt-2l-na-slehani/
    používám pro dítě od 3 měs do teď (22 měs), kaká výlučně tam
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ALI_EN: mam pocit, ze syn (4 mesice, kyblikujeme od 4 tydnu) taky uz vubec nic nehlasi, smeje se a kadi bez varovani... :) vubec ty signaly nevidim, proste to beru dle intuice a casovani. asi se na me spoleha nebo co. ale ted mel taky takovou malou asi mesicni stavku, strasne se mu nechtelo bejt nad nocnikem, vztekal se, vzpecoval, tak jsem to nehrotila i v noci jsem ho proste nechala curat do plen...
    ted je to zase pri starem, jen uz z toho tak neblaznim, abych chytla uplne vsechno. takze asi proto je i klidnejsi...
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    Holky, nemáte některá doma nepouzivany/přebytečný nočník na začátky bezplenkovky pro 4mesicni miminko? Dari se mi vychytavat stolici, nad umyvadlem (kojim, ridke, pohoda), curani ne vzdy a chtela bych mit i neco po ruce na ven. A tez hlavne, nejaka katata z druhe ruky?
    Posta, Praha.. diky!
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    NEMESISS:
    KOTENCE: pardon, odpověď patří do jiné diskuze :D
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    KOTENCE: Super, díky moc ,)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ALI_EN: od leta si taky hodne slibuju, chtela bych pliny schovat pro dalsi mimino :-) Ted jsem spis zvedava na hory a kombinezu, zatim mi v tomhle ohledu zima prala a stacily kalhoty nebo puncochy, coz jde porad docela dobre svlikat.

A recenze: treninkovy kalhotky Popoliny jsou pekne pitomy, hrozne zaskrcujou nozicky. Kdyby je nekdo s hubenym batoletem chtel vyzkouset, tak je rada daruju. (Velikost 9-12 kg)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KOTENCE: mates se bud na nocniku tlemi a dela chobotiny, anebo se se mnou rve a strasne nechce. kdyz ho pak sundam, vrazim hracku a znova pridrzim, vycura toho ze sebe litr. jeste nesedi, 8 m, ale uz davno stoji a leze takze to, ze matka s nim manipuluje kdyz on ma zrovna jiny plany ho nekdy nebavi. pripadne pomoci postel pote, co ho neuspesne nad nocnikem drzime. do toho jeste objevil, ze ma pindoura, a smatla na nejkdy muze, coz je teda jen kdtz ma dole plenu kvuli curani :D zejo. uz se hrozne tesim na leto, az bude moct bejt nahej. doma nam to nejde vytopit, takze sice mame otuzily dite, ale nahej bejt nemuze, navic jsem musela natahnout koberec, takze o pochcanym linu iz to taky nebude. no ale rada zkusenosti, jaky pises treba ted ty, hned mi to zveda moralku
    LYDI
    LYDI --- ---
    KOTENCE: jj ja tomu rikala nekdy cistoplenkova metoda (;
    LYDI
    LYDI --- ---
    KOTENCE: jj ja tomu rikala nekdy cistoplenkova metoda (;
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ALI_EN: tak vydrzte, u nas to posledni mesice taky nevypadalo moc nadejne, ale ted ji to najednou nejak docvaklo a snazi se. Nekdy hlasi pozde a nekdy zdrha z nocniku, ale to uz jsou detaily :-) Ja bych to prekrtila na nocnikovou metodu, protoze bezplenkovka to fakt neni...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KOTENCE: parada. u nas naopak signaly davno zmizely, nevim jestli prestal delat nebo zmenil natolik, ze jsem dal uz nechytala. jinak jsem za posledni dva mesice zacala silne pochybovat, ze neco jako prirozena hygiena nemluvnat existuje. uz to tak rozhodne nevypada.. nicmene pokracujem, casovani porad vesmes funguje.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Tady je mrtvo.. Takže sláva, naše dítě se hlásí na nočník!
    Jako spolehnout se na to fakt nedá, ale "říká" si i na malý čůrání nebo si k sobě rovnou začne tahat nočník.
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KOTENCE: hm no ja uz ani neverim, ze se mladej k hlasrni vrati.. dost toho i tak chytam, ale rict by si moh, a ne jen na me cumet a pri tom se posrat :) ale zacinam zkouset znakovani, tak zaveduhned znak na nocnik.. jeste nevim jakej, asi si sahnout na bricho? zacinam s tim fakt tyhke dny, nemam to zmakly jeste... mimochodem zas mi tu neco smrdi vedle hehe
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    ..., ze se akorat zaraduje, ze mama rozumi a dal nema potrebu se snazit vyjadrit. Kdyz si nahodou nevsimnu a pokadi se, tak je z toho cela spatna.
    Dalsi vec je, ze ji za "vykon" nechvalim. Jak jsem ji odmala drzela, tak to ani moc neslo. Pouziva ten nocnik rada, takze to asi ani neni potreba. Jen me to napadlo, kdyz jsem videla jasat obe babicky...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Tak ja nevim. Posledni dobou na me dite vali oci a tlaci. Nastesti umim cist myslenky, takze prispecham s nocnikem, ale uz by mohla neco rict... Rikam ji to heslo hned, jak vidim, ze potrebuje, ale zda se mi.
    LYDI
    LYDI --- ---
    KOTENCE: jo, urcite ja bych doporucila hrani, je to mnohem lepsi nez bez! (;
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    CHANA: a jak ti to slo s tema starsima? Meli nejaky obdobi "nocnik ne" nebo tak neco? Predpokladam, ze to bylo v pohode, kdyz pokracujes.
    Jinak nase uz konecne cura i kaka do normalniho nocniku, ale docela to trvalo nez si zvykla. Klidne tam peknou chvilku posedela a nic nedelala dokud jsem ji nezvedla do klubicka. Ted vydrzi sedet, kdyz se ji chce, jinak odchazi. Nekdy ji dam neco do ruky na hrani. Zabavujete deti na nocniku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam