• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FROORaspberry Pi - miniaturní počítač za 35$
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    diky, takuz chapu, ze se neda najit u televize jestli to podporuje nebo ne
    SUK
    SUK --- ---
    ANDY_WARHOL: je to pomerne bezna featura, jen pozor na to, ze CEC tomu nikdo nerika a vyrobci tomu davaji dost obskurni nazvy.
    LUDO
    LUDO --- ---
    ANDY_WARHOL: na CEC na beznom PC pouzivam https://www.pulse-eight.com/p/104/usb-hdmi-cec-adapter

kompatibilita zde
    libCEC Vendor Compatibility - Pulse-Eight - Ultra HD Distribution and Control Products
    http://libcec.pulse-eight.com/Vendor/Support
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    SUK: me to fungovalo nejak out of the box... obcas si to stahne novej widevine a tim se to obcas bud vylepsi nebo uplne dojebe, tak pak musim downgradovat na starsi verzi, ale to jde primo v nastaveni toho pluginu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ANDY_WARHOL: Teoreticky by měla každá novější cca 5 let, prakticky...jsou ty implementace dojebaný jako všechno ostatní:-/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ANDY_WARHOL: neumi.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    s tim hdmi cec, to umi kazda televize nebo je nekde nejaky seznam, ktere to umi ? me se to nikdy nepovedlo rozbehat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SUK: libreelec 10.2 plugin co jsem posilal pro matrix a prihlaseni mailem. Tyhle poblemy byly v 10.1 tj v beta
    SUK
    SUK --- ---
    RAINBOF: Uprimne, mel jsem docela dost potizi s rozbehanim tyhle veci. Zasekl jsem se v jakysi smycce, kdy jsem zadaval nejaky auth token a hned na to se to ptalo na auth token. Takze, pokud to nekdo rozbeha, tak si rad poslechnu zkusenosti.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: Jojo, pouzivam. Jsem se nezapojoval protoze jsi psal ze to chces na droidu. Umi to hdmi cec, takze jeden ovladac yay!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no zda se ze na raspi4 to beha na libreelec s timto:
    GitHub - CastagnaIT/plugin.video.netflix: InputStream based Netflix plugin for Kodi
    https://github.com/CastagnaIT/plugin.video.netflix#quick-download-links

android si necham na dualboot :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARVIE: jasne. Hry se pak ovladaj gamepadem, a nemusis u toho mit klavesnici. ale me jde o android hry takze je to stejnak fuk :)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RAINBOF: Dyt yatse ovlada kodi, ne android... ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARVIE: rad bych android kvuli hram. Co se tyka raspbianu nechtel jsem ho kvuli tomu ze to chci ovladat z mobilu pres yatse a moc neresit.

Netflix mame placenej ale na elementum mrknu i tak :)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RAINBOF: pripadne jestli se cejtis jako pirat, tak si tam nahod kodi+elementum a netflix prakticky nepotrebujes :-D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RAINBOF: me netflix funguje na rpi4+raspbian+kodi... on jde na rpi nainstalovat android? kodi je i na androidu, tak treba v nem rozchodis i ten netflix plugin.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Provozujete nekdo na RPI netflix pod androidem ?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ISATAG: Teoreticky by mělo, zkus a uvidíš.
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Dotaz, mám doma starou RPi2B a na tom mi běží arch linux s pár službami. Ten arch by měl být stejná verze pro 2 i 3 (co jsem koukal na download page). Tedy pokud udělám klon te karty a hodim do 3, tak by mělo vše fungovat stejně. Je tak? Nebo tam něco nemusí fungovat pak?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MEDWYN: Mam doma nepouzivanou 1, nemam co s ni delat :) akorat jsem z FM, do Prahy jezdim jednou za 14 dni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam