• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FROORaspberry Pi - miniaturní počítač za 35$
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HARVIE: no clovece to je obev!
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Vsiml jsem si, ze raspi je nepatrne mensi nez krabicka cigaret, takze by sly vyuzit levny cinsky obaly na ciga, pokud by nekdo mel potrebuju vyrabet si custom krabicku:

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: ja taky, krabicku budu delat az pro final setup. Cim chladis ? Posli co mas v input stream konfiguraci nebo kde to mas priskrceny.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: Mamto uplne holaty, bez krabicky, tak mozna fakt by to mohlo bejt ono
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: noo, jako mel jsem to puvodne holy. Ted tam mam docker a v nem par veci a beha to stejne blbe. Bude to teplotou a taktem ze to nechce jit vejs. Udelam chladic a uvidim.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: Teplotyjsi predpokladam kontroloval. Me to beha z m.2 diskujestli to hraje roli nevim ale od te doby co jsem to presunul z sd karty je to daleko odolnejsi proti naboreni systemu treba pri vypadku elektriky.
    Je to zvlastni, fakt mi to beha pekne, pri nejhorsim to cachovalo.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: jasne.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    RAINBOF: FullHD to dava... jak jdes vic, tak se zacina potit. taky zalezi na kodeku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: Hadam ze to mas pripojeno ethernetem?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    To jsem udelal taky a nic.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: Tusim mozna jsem tam musel stahnout bitrate nebo rozliseni ale mambeztakjen full hd televizi a na ty serialy…
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: Ano, libreelec
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    REDSNAKE: a mas to s libreelec ? Raspbian totiz uz pretaktovanej je :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAINBOF: Fakt? Divny. Mi ctyrka chrousta netflix v pohode.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak hlasim ze raspi4 nektery veci z netflixu nedava budu to muset pretaktovat.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VOJTA01: ja to prave nekdy v te dobe zkousel neuspesne rozchodit na prvnim rasbery s moji telkou a bez sance. je to tak 10 let.
    PECA
    PECA --- ---
    VOJTA01: CEC je starý jak "Metuzalem". TV LG rok 2011 (simlink je jejich covername) funguje také celkem ok. KODI s tím lze ovládat celkem dobře. Někdy je ale lepší sáhnout po klávesnici, nebo po mobilu. Ale většinou to chodí bez problému a žena je spokojená :)
    VOJTA01
    VOJTA01 --- ---
    ANDY_WARHOL: já jsem přišel úplně náhodou že cec funguje na mým 12 let starým Panasonicu. Koukal jsem na to jak z jara a nedokázal pochopit jak je možný že se dá takhle kodi ovládat.
    BOAR
    BOAR --- ---
    RAINBOF: imho cec nejde pres lirc, ale bude to HID (human interface device)? A televize posila svoje nazvy klaves, takze treba "1" nebo "yellow". Premapovat to pujde vramci kodi napriklad tady to resej, vcetne debugu, jak zjistit, co ti tam chodi
    adding key functions on CEC remotes
    https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=343326
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MARASAN: to neni na management cec ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam