No tak mě RPishop dneska teda tak trochu nakrkl... Někdy na jaře jsem tam v předobjednávce objednával dvě RPi4 (v různých velikostech RAM, protože už tehdy v eshopu šel nakliknout jenom jeden kus na objednávku). Předobjednávky byly na květen, tak jsem se zeptal, jestli náhodou netuší, kdy by něco mohlo být a přišla mi tahle odpověď... Jako já chápu, že nejsou, že za to ani nemůžou, ale fakt nechápu, jaký vztah toho, kolik oni a na koho mají objednávek, mají s dodavatelem RPi. A hlavně že alespoň nedokážou poslat tu jednu (což zjevně umí) a zbytek nechat, mě sere ještě víc. Bylo to objednaný na firmu, placený zálohovkou, korporát, takže když mi pošlou jednu a vrátej část peněz, tak úplně vidim, jak tady budu měsíc s 50 lidma řešit, jak to poslat, jak to zadat do objednávky a podobný úplně nesmyslný voloviny kvůli 12 stovkám...
Dobrý den, pane xxx,
děkuji za dotaz.
Objednávku Vám bohužel nemůžeme odeslat, protože kvůli různé dostupnosti jednotlivých modelů Raspberry Pi, není Vaše objednávka kompletní. Ohledně specifických objednávek na více druhů Raspberry Pi 4B jsme v posledních dnech komunikovali s výrobcem a nakonec jsme se dobrali následujícího řešení: Výrobce nám zašle pro každého již čekajícího zákazníka pouze jeden kus Raspberry Pi 4B.
Jaké jsou teď Vaše možnosti? První možností je, že si vyberete pouze jeden model Raspberry Pi, ten o který máte největší zájem, který Vám také v dohledné době odešleme a tím se Vaše čekání výrazně zkrátí. 8GB variantu máme skladem a 4GB varianta by měla být dostupná cca za týden. Za druhý kus bychom Vám obratem vrátili platbu.
Druhou možností je, že si svoji objednávku ponecháte v současné podobě, ale musím Vás upozornit, že k jejímu dodání v kompletní podobě dojde pravděpodobně až v polovině roku 2023, a to je jen hrubý odhad.
Mrzí nás to, ale není možné Vaši objednávku rozdělit a posílat po částech, výrobce nám teď poskytne opravdu jen jedno Raspberry Pi 4B na osobu. Proto Vás prosíme, vyberte si jednu z výše zmíněných možností a dejte nám vědět, která to bude.
Moc se omlouváme za komplikace, které bohužel nemůžeme nijak ovlivnit. Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení.