• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERTriatlon
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    LOVEC: díky díky ,) resim momentalne plavmo, vcera jsem byl naprosoto zostuzen na Strahove, kdyz jsem videl ty skutecne plavce ,)
    LOVEC
    LOVEC --- ---
    HOEZO: plavani => kolo je v pohodě. Pro hobby není třeba trénovat (aspoň já to nikdy netrénoval a neměl jsem s přechodem problém).
    Kolo => běh je už jiná story a to se dá trénovat v pohodě. Dát si hezky 40km na kole a pak 10km běhu. Hezký trénink :-)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    HOEZO: ted jsem koukal na ty stranky, mel jsem je uz v oblibenych, ale kvuli tem pribehum muj prvni triatlon, skvely postrehy ,)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    MARTENX: me celkem prekvapuje, jak vsude zduraznuji tu dulezitost umet presedlat na dalsi disciplínu. Porad dumam, jak se to da v Praze natrenovat ,)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    MARTENX: jo běh me bude hodne bolet, ja ho ani rad nemam. Díky za link(!), uz mam vyhlídnuty kurz ve skole, toz si zaplavu s deckama. Jinak ted po 4 plavani to celkem jde. Nebyt lidi, tak z vody ani nevylezu. A nic neboli od spatneho pohybu, takze to takova prsova tragedie nebude ,)
    MARTENX
    MARTENX --- ---
    Jinak ahoj :) když už se tady mluví o přípravě, tak jsem se letos už upsal v Praze na Big mana na 5.7. a od začátku března začnu s vážnou přípravou.

    Sice jsem žádnej triatlon zatím neabsolvoval, ale jednotlivě všechny disciplíny ano, tak "už" to jen dát dohromady, ehm, že :-)
    MARTENX
    MARTENX --- ---
    HOEZO: je plavání a plavání. Většinou se to učí klasicky, tedy hodně cákám, hodně kopu (myslím teď kraul). U sprintů je to asi jedno, protože těch 750m není tolik (teda když člověk trochu plave), ale pokud by jsi chtěl něco delšího tak super věc je http://www.totalniplavani.cz/ .
    Ten kurz mi neuvěřitelně pomohl se zlepšit v technice (teda spíš se naučit plavat jinak), výrazně jsem zrychlil a mnohem méně mě to vyčerpává. Předtím jsem byl po dvou kilometrech docela uanvenej, teď po třech ani nevím, že jsem plaval. Doporučuju. Ono to plavání se asi dá, nějak to uplácáš a u sprintu je to krátká část. Kolo máš evidentně fofrem, takže spíš se zaměř na běh.
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    TOMASH: to muze byt celkem hodně a opravdově mozny, rikam, uz si musim dat na to bacha, do ted jsem to neresil ,) vidim to realne na 30 km a tech 70 jedu samo ze pomaleji, toz se to tyka jen té kratké trate, kterou jedu na rychlost. jj, na plavani jsem se ptal v jinym klubu a rozhodl jsem se jit do kurzu v ramci skoly ,)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    jestli najezdis 400 mesicne a valis to 40kmh, tak jsi velkej talent. spis bych si ale myslel, ze mas spatne zkalibrovany kalibrovatko a ukazuje ti to kokotiny.)

    kraul asi nutnost neni (znamy jezdi IM prsama, opakovane), ale je to _vyrazne_ lepsi. nastuduj si youtube, pripadne se prihlas nekam na plavani - je spousta ruznych kurzu, kde te to nauci
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    TOMASH: nevim šéfe, nemám zadny srovnaní, proste jedu do mrtě ,) ale je fakt, ze jsem byl jednou celkem vyjukanej, kdyz jsem se najednou objevil u Kladna ,)) (vyjizdim praha 6) na křeče cestou zpět vzpomínám do teď ,)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    ALTOR: jj kolo je moje, v tom jsem se našel... u prsou ted zkousim co nadech tak dve tempa a dusledne pod hladinu, ale chcu byt za frajera, toz ten kraul je povinnost ,) bech je mordor, jsem zkousel pred 2 roky, kdyz jsem mel celkem fyzicku a neco tak bolestivyho jsem nedelal... ted alespon zkousim behat na tramvaj... ,)
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    40 na silnici pod hodinu, to jsi slusnej casovkar.)
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    HOEZO: zdá se že na kole ti to jde, zatím můžeš plavat prsa, ale výhledově by to chtělo kraula. no a začít běhat :)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    ALTOR:mno, ja to původně napsal a pak smazal, abych tu neprekazel s osobními. kdyz tak pak promaznu ,)

    jen chci poprosit o schovivavost, casy moc nemam pac me to stresuje, jedu/jel jsem hlavne na pocit a pro sebe. Dal jsem dolu 18 kilo za pul roku atd.. to byl hlavni cil. Ted chci uz nabirat svaly a hlavni mit jinou metu, proto Triatlon. Asi uz me ty casy ani tolik nestresujou. kolo a plavani miluju, beh nenavidim ,) momentalne 77/185 a svaly 63,5. Leto/podzim kolo (silnice+offroad) 100km/tydne (40silnice/pod hodinu) a 70napul off/2,5 hod), podzim/zima eliptikal 18km/45min + bricho ruce/3-4tydne, ted jsem dal bazen po roce a pul a 750m prsa za cca 20minut(vize je 3 krat tydne). CÍL: sprint triatlon a cas treba jako predposledni na Doksyman 2013 2,5hod (posledni nedokoncil). jinak dalsi sporty jeste beavolejbal v lete. na vic neni cas a ani nejak nemam zajem. jo a kolo jsem si ted koupil novy Scotta, pac ten 12 let starej horak me zacal brzdil, takze budu i lepsi casy ,)

    doufam ze to nejsou zbytecny pindy, a predem diky za postrehy ,)
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    HOEZO: tak o sobě něco napiš.. jaký děláš sporty, jaký máš ambice (kterej triatlon) jaký máš časy apod. Potom bude hodnota toho co ti napíšem o dost větší :)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    TOMASH: Fajn, já bych totiž potřeboval rady od zkušených. Rád bych se asi stal triatlonistou ,) Jen nevim, co delat, abych se dostat do formy. Na netu je toho spousta, mozna az moc a já rad ze zacatku jednoduchy postupy ,) toz budu rad za postrehy. treba jestli uz mate nejaky fazovani nebo jak ted delite beh, plav a kol, pripadne dalsi aktivity....
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    nedostatecne, ale ano:)
    HOEZO
    HOEZO --- ---
    Uz nekdo zacal s pripravou? ,)
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    RUSTU: Mel to byt muj vubec prvni triatlon, takze netusim, jak to chodi na trati a predpokladala jsem, ze to je i pro lemra :) Je fakt, ze moji ambici nebylo nebyt uplne posledni, ale dokoncit.
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    BEZPRIZORNI: A je to i pro lemra? Nechci bejt uplne posledni :)
    Jak to chodi na zavodech? Potrebuje clovek treba nejakej support u trati, aby mu pohlidal veci nebo tak neco?
    A natrhnou mi vsichni prdel, kdyz ani nemam silnicni kolo? Zjistim, jestli mam tu nedeli cas a kdyz tak bych to zkusil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam