par postrehu / report ze vcerejska: nakonec jsem to vcera dal za dost hroznej cas asi 3.17, ale byl to mazec. Bylo tam asi 800 metru prevyseni (jo, na svuj prvni triatlon jsem si vybral terenni - 500kolo 300 beh, yay me), ktery jsem moc nedaval. Plavani hruza, byl jsem zvyklej plavat decentni vzdalenosti kraulem v bazenu (cca 20k/mesic), ale tady jsem sel 2/3 prsa, 1/3 kraul. Kolo bylo celkem fajn, az na ty stoupaky - kdyz me predjizdela prvni holka, rikal jsem si kurvadrat, pak uz mi to bylo jedno. Ale par kluku jsem taky predjel, si ted vybavuju. Jen jsem teda dvakrat v zatackach spadnul - oba pady ve druhem kole (ze sedmi), rozedrene dlane, ale kolo nastesti vydrzelo, asi je zaklad ze zacatku jet pomalejc a zvykat si na trat. Beh byl pro me ciste utrpeni, i kdyz jsem myslel, ze mam celkem natrenovano (beham tak 110k/mesic). V depu mi nekdo sebral gel co jsem tam mel pripravenej, takze jsem byl po kole totalne bez energie, navic jsem instantne chytnul krece do obou stehennich svalu, ktery vicemene do konce nepolevily (ve flasce u kola jsem mel magnezii, ale evidentne malo). Hrozne mi trvalo nez jsem se nejak rozbehnul, pomohly obcerstvovacky, kde jsem bral ovoce plnejma hrstma a ve finale me motivovalo doplazit se dalsi kolecko pro kus jablka :) Asi od ctvrtyho 1.5k okruhu uz jsem se dal trochu dohromady a z indianskeho behu presel v regulernejsi beh, ale porad to bylo maso, i kdyz jsem vedel ze ted uz se tam treba i doplazim. Skoncil jsem nekde u konce (i kdyz "nejelitnejsi" kategorie), ale to me fakt netrapilo. Jinak plaval jsem nakonec v sortkach na behani..