Zkusenosti s DX mam vcelku kladny, za par set dolaru uz sem tam asi nakoupil, ale obcas neco chybi v zasilce (tim nemyslim rozdeleny zasilky kdyz neni zbozi skladem).
Ted napriklad jsem si objednal zbozi za asi 1500 kč a došla jenom dvojita baterka do notebooku (za 800 kč) i když podle DX to posilali vsechno. Pod postovnim track & trace cislem ty zasilky byly SKUčka, ktery v zasilce vubec nebyly...
Nafotil jsem obalku i obsah, vyplnil formular "missing item" na strance service, za par dni se me zeptali jestli chci objednavku zrusit nebo pockam az zbozi bude skladem, protoze nebylo skladem a skladnik to zrejme nejak pomotal a oznacil ho za odeslany. Tak jsem odepsal do toho ticketu, ze pockam a oni odepsali, ze uz by to melo bejt na ceste. Tak jsem zvedavej, jestli to dopadne vse OK...
FILTHY_SAD_EMO: No ovsem toto! :-D
Ladies Blue Sequined White Tassel Heart Stick On – Free Shipping Ladies Blue Sequined White Tassel Heart Stick On Pasties Breast Nipple Covers
http://product.madeinchina.com/Ladies-Blue-Sequined-White-Tassel-Heart-Stick-On_13546513.shtml