• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    SHARK
    SHARK --- ---
    KOC256: nejakou z autokelly bez displaye v HD
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SHARK: Jakou pouzivas?
    SHARK
    SHARK --- ---
    KOC256: mam ji nalepenou na skle oboustrankou v cerne perforaci u zrcatka a neni kloudne videt
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FILTHY_SAD_EMO:
    no me odrazuje to ze nemam garaz a blbecci mi byli schopny vymlatit okno jen porotoze jsem v nem mel drzak na mobil. takze pokazde sundavat kameru by se mi asi enchtelo :(
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    a mě pořád zajímá kamera do auta. Už jste si někdo nějakou koupili? Přijde mi, že obraz všech, co tam mají, stojí tak nějak za hovno...
    VASAX
    VASAX --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Jo tohle.
    :)
    Já jsem kupoval ještě pláštěnu na bágl, na 5.11 Rush72 se vejde skvěle a funguje. I když šití jako vždy mohli odfláknout...lépe :)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    VASAX: aha, nepochopil jsem. Já mám něco, do čeho si nacpeš oblečení a spacák, aby ti to nenamoklo, když spadneš do potoka...
    VASAX
    VASAX --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Teď si nejsem jistý co konkrétně myslíš. Já myslím takový ten.. hydratační vak. Mají toho celkem dost na výběr, ale 4/5 je podobný tip, tak jen co převedu fotky z výletu, kde praskl, tak jej reklamuji
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    VASAX: já mám z DX takové ty turistické lehké jakože-loďáky do batohu a naprostá spokojenost. Žádné švy tam nejsou, je to lepené/zatavené a funguje to velmi dobře... Moc to neváží, neteče do toho a stálo to nějakou srandu.
    VASAX
    VASAX --- ---
    Měl jsem teĎ vodní vak, byl za ty peníze zpracováním překvapivě funkční až na debilně zatavený švy, který samozřejmě praskly :-D
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    JOHNY_G: Az kdyz je na chcipnuti to pripojuju, ale odpojit to driv nez se rano vzbudim neni moc realny;)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    RESCAPE: Me to prave prijde divny, mam pracovni s3 a ergonomicky mi ten telefon nevyhovuje, volat to umi, ale je problem jednou rukou ten telefon ovladat. Proto se divim.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    D4NIX: myslim ze lidi nechteji 7 tablet a ani 4 mobil, chteji neco mezi a aby to umelo volat.. pak jsou tyhle tabletophony ideal: )
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    HUGGI: Za 400kc uz bych si koupil nejakou menší SLA baterku a dobastlil nějakej step-down měnič z DX :-)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    TAJSO: skoda jen ze je to 5"

Je to teda na jiny tema, ale proc nedelaj takhle naslaply telefony s 4" kterej je prijemnejsi do ruky a na ovladani?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jednak je u těch čínských akumulátorů dost velký problém s životností, takže neočekávej, že ti to bůhvíjak dlouho vydrželo (což by ti možná nemuselo vadit), ale hlavně to špatně používáš :-). Baterie klade při nabíjení stále větší odpor, takže se to připojuje až když je na chcípnutí, a kolem těch 60-70 % bych to tak jako tak odpojoval.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Nejaky zkusenosti s extremne kapacitnima baterkama na dobijeni mobilu?
    napr: http://r.ebay.com/SpGHEi

Mam nejakou Sony, ale ta nenabije iPhone na vic jak 60-70%.. uvazuju o tomhkle coz je uz overeny: http://apple.vzdy.cz/pqi-ipower-7800-white?utm_source=LSA&utm_medium=recenze&utm_campaign=i-power
    ale pokud by slo usetrit..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nevite nekdo o necem jako dx.com pro autodoplnky... jako tento tyden prodava http://www.tchibo.cz
    VASAX
    VASAX --- ---
    TAJSO: A hlavně platíš poštovný tam a zase zpět... a když to pošleš tak je to viz závorka, co jsem uvedl.
    Jestli je testují, tak to je fajn.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    VASAX: Dali sami od sebe. Zatim ve vsech pripadech.
    co se reklamaci tyce, tak nastesti jsem zatim zadnou resit nemusel, ale je to na dobu. u DX z cizi zkusenosti vim ze kdyz to posles tak problemy nedelaji, automaticky vymeni kus za kus, ale trva to pul roku nez to dojde no.
    Jinak jeste zkusenost s telefony z DX mam zkusenost ze je "testuji" pred odeslanim protoze na vsech byla nainstalovana DX aplikace :)
    VASAX
    VASAX --- ---
    TAJSO: Urgoval jsi je nebo ti tam dali 22 USD sami od sebe?
    Já se tohohle celkem bojím v tom, že když zrovna pošlou vadný kus, tak reklamace věcí, zejména elektroniky, v téhle cenové relaci, je více jak otravná. Většinou nějaký store credit a nech si to někde opravit (kde, asi???) nebo pošli zpět (náklady na zaslání do Číny, čekání, čekání, čekání, checkování, čekání, řízení,řešení, řízení, čekání poslání, čekání....)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam