• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    QUIP
    QUIP --- ---
    WOJTYLA: Zkousel jsi to proklikat? Me to totiz donaviguje na seznam objednavek, tam kliknu na to, s cim mam problem a pak uz mi to jen napise "A return request is already open for this item".

    Takze od eBay pomoc zadna, ale nakonec zacal prodejce komunikovat a v prubehu vcerejska poslal tri zpravy a nakonec i penize zpet na PayPal.

    1) Dear friend,yes you do not need send it back.thanks

    2) hi friend,we will refund to you.is it ok?

    3) hi friend,we have refunded to you.please check your paypal account.thanks

    Zkratka dobre to dopadlo, ale jen diky slusnosti prodejce.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    QUIP: tohle neni to co hledas??? http://resolutioncenter.ebay.com
    QUIP
    QUIP --- ---
    SALAM23: Tu polozku v dalsich akcich u nakupu popisuje nekolik online navodu, ale uz tam prave neni. Coz popisuje i jeden obsahli clanek, ktery jsem nasel. Jedina moznost kontaktu je telefonni cislo do USA. Coz by me stalo vic, nez to zbozi.
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Čínské "aukro" má zajímavé promo. Při registraci do 13. 11. 2015 s využitím invitation kódu (např. mého HNALYJ ) obdržíte 10USD na nákup. Vzhledem k tomu, že tam mají u spousty položek dopravu do ČR zdarma, tak se to myslím vyplatí. Platnost kuponů je do 20. 11. 2015

    Registrace zde: http://reg.en.jd.com/reg/person.html?rd=1446938331866

    Doporučuju např. LED žárovky, které za kupon pořídíte 2 slušné, nebo nějaká trička a pod...

    Prosím o zadání mého invitation kódu HNALYJ při registraci . Tento mi taky přidá 10USD. Dál potom můžete sdílet se svým invitation kódem.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP: je to nejaky zapeklity - jsem na to koukal na pc a jsem s toho stejne jalovej jako ty,taky se nemuzu proklikat k nejakymu chatu,jeste me napadlo jestli neni primo na ty strance s nakupem,jak mas ikonky - zaplaceno - odeslano- atd nejakej odkaz na reseni problemu - "nemam ted v nakupech aktualne zadnou polozku,tak nemuzu oceknout" kazdopadne je to divny,ebay zere poplatky z prodeje a ze by nemel nejakou funkcni podporu
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    KOC256: OK diky, otestuju
    QUIP
    QUIP --- ---
    SALAM23: zkousel jsem ted vygooglit nejaky navody, jak na to - nasel jsem jich spoustu a vsechny zastaraly - popis ani screenshoty z nich uz neodpovidaji realite a pak jsem nasel jeden clanek, kde to ten clovek shrnul, ze se eBay postupne snazi zrusit / schovat vsechny moznosti osobniho kontaktu a nechava to jen na komunite.

    Jestli se ti to nejak podari objevit, budu ti neskonale vdecny. Jde sice jen o $5, ale stve me, ze je na tom ted eBay v podstate uplne stejne, jako cinsky eshopy.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP: ja se podivam na kompu,uz jsem to v minulosti resil,na tabletu je nejaka prapodivna kobilni verze,kdyz to zjistim dam vedet
    QUIP
    QUIP --- ---
    SALAM23: tak to mam asi smulu, eBay nekontaktuju a ta moznost vraceni / refundu mi propadne.
    Neni nad umeni "dobre schovat informace".
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP: sorry - ja to mam na tabletu trochu jiny,kdyz dam contact us,tam mam dole neco jako jestli mi nepomohl formular a chci kontakovat online podporu a ze odpoved doatnu do 2 dni
    QUIP
    QUIP --- ---
    SALAM23: na tohle misto uz jsem se doklikal, ale tam mi to nabidne jen dalsi rozklikavaci diagram a zadnou moznost skutecneho kontaktu:



    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    QUIP:http://ocsnext.ebay.com/ocs/home? Sjed dolu na stranku a tam je contact us - klikni a napis jim co mas za problem
    QUIP
    QUIP --- ---
    Asi jsem uplne blbej, ale muzete mi nekdo polopaticky vysvetlit, jak se na eBay doklikat na nejakou "zivou podporu", kam jim muzu napsat, ze prodejce se mnou nekomunikuje?
    At klikam na co klikam, pokazde se dostanu jen na stranku plnou predpripravenych obvyklych odpovedi.
    JATRO
    JATRO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: tak to sem potom prosim dej odkaz na to origo za tyhle prachy, docela mě to zajímá... a jak jsi sám psal, 5 kabelů ti vydželo asi tři měsíce, to je 10 za půl roku a to už si můžeš koupit tenhle dražší co vydrží mnohem déle... holt nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci (i když to se zrovna sem moc nehodí)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    JATRO: hezký spam. Ale za ty ceny si raději koupím origo. Nebo 10 čínskejch, a on snad nějaký z nich fungovat bude.
    JATRO
    JATRO --- ---
    DZANDIS: ahoj, kolegove co pouzivaji Japka, nakupukji tady a zatím prý vše funguje jak má...
    Kontaktujte nás - AppleMix.cz
    http://www.applemix.cz/contact-form.php
    QUIP
    QUIP --- ---
    QUIP: Tak tu mam zasek - nejdriv jsem psal prodejci zpravu, ze mi prislo jine sklo, ale na to neodepsal. Tak jsem pak vyplnil oficialni "return item" a na to mi prislo:

    The seller accepted your return

    a jako dalsi zprava

    The seller can't send a return shipping label
    jessicahan0816 let us know that they can't buy a return shipping label for you to use for ELEKMATE Brand Premium Tempered Glass Screen Protector Film For Xiaomi Redmi 2.

    The seller is still responsible for return shipping costs, so contact them to arrange return shipping.
    If they can't provide one, you can purchase a label, and we'll ask the seller to reimburse you.


    Co presne je ten "label"? A opravdu mi to pak zaplati? Abych tam pak neposilal zpatky balik, za ktery utratim vic za postovny, nez kolik je cena obsahu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: aha, ja nevedel, ze je tam chip (nic od jablotronu nemam), takze pak uz chapu, ze je to skutecne kurvitko. :(
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    QUIP: mně z pěti činských jablotronních kabelů nefunguje už ani jeden. Dva fungovaly dva-tři měsíce, jeden do nějakého upgrade software, a dva nefungovaly ani napoprvé.
    Je v něm čip, takže regulérní kurvítko.
    QUIP
    QUIP --- ---
    To by me teda zajimalo, co za "kurvitko" ty kabely na jablotroni produkty (iPod, iPad, iPhone) maji, ze vam nevydrzi. Mam tady hromadu Micro USB a Mini USB kabelu, ktery sebou taham vsude po svete, nabijim v aute atd. a jeste se mi nestalo, ze by mi nejaky prestal fungovat.

    TOM: chapu - ja na DX jeste zadny nepouzil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam