• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MVEK: asi vylovili nějakou loď z moře
    MVEK
    MVEK --- ---
    Dneska mi došly dvě zásilky z Ali, jedna stará asi měsíc a jedna ZE ZÁŘÍ. Už dávno refundovaná. Nemám u ruky info z Ali, ale co si pamatuji a podle nějaké nálepky čínské pošty byla podána asi v září, nebo dokonce v spnpu: 2017.09.08.20.

OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RATTKIN: ale ja proste nechci mit bt bedny a na mobilu permanentne hrat :) nedava mi to smysl. navic nebydlim v garsonce a kupodivu s tim mobilem i obcas odchazim z bytu
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    OMNISLASH: vlc má celkem možnosti na vzdálené obvládání z androidu, ale asi jen když se hraje z velkého kompu.

Kdyby se hrálo z androidu přes bluetooth, tak není android umrtvený, jen musí být v dosahu bluetooth příjímače (5-10 metrů) a všechny zvuky z andoridu se hrajou na reprácích. Některé přehrávače můžou hrát zvuk i na pozadí. baterku to tolik nežere.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RATTKIN: k tomu abych nemel umrtveny telefon v prehravani, ale pouze jej obcas pouzil k ovladani toho prehravani?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    OMNISLASH: a k čemu by byl lepší mp3 přehrávač ovládaný z androida, než to pustit z androida do repráků rovnou? Na android je spousta dobrých přehrávačů, řekl bych že to bude i lepší komfort používání.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    AXTHEB: pokud by byl doplatek plosne na vsechno, tak bych cekal ze ti to nauctuje vydejni posta pri vydani zasilky
    ale je fakt, ze procesni poplatek je slusny business a P120 ho asi nebude chtit pustit, takze to asi bude horsi

dost mozna ve vysledku skoncime jako ten posahanej sever [ QWWERTY @ Dealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny ]
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    QWWERTY: I po přičtení DPH a poplatků?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TOOMIX: smutne
    "Pošta loni zadržela 112 tisíc zásilek .... V asi 6,5 tisících případech se podezření celníků na záměrně podhodnocené zboží neprokázalo. I tak museli lidé zaplatit poště stovku za vyřízení."
    = 650 kCZK zisk za nic, za razitka na papirech o ktery nikdo nestoji ... 5.8%
    "Podle něj se aktuálně na evropské úrovni jedná o možné povinnosti platit DPH také u balíčků pod 22 eur, což by hrálo ve prospěch e-shopů uvnitř EU."
    a tohle jim asi taky moc nepomuze, protoze vetsinou cina vyjde levneji i po pricteni DPH
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: Zrovna jsem to tu chtel hodit :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Do Česka se valí zásilky z Číny a USA, celníci zadrží každou desátou - iDNES.cz
    https://ekonomika.idnes.cz/...tovy-obchod-zasilka-gpi-/ekonomika.aspx?c=A180325_192944_ekonomika_mpl
    E42
    E42 --- ---
    OMNISLASH: Nepotřebuješ. Jak píšu, existuje i Chromecast Audio.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RATTKIN: ja bohuzel tv nevedu :)
    E42
    E42 --- ---
    RATTKIN: Chromecast je i s audio jackem...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    OMNISLASH: já bych šel cestou pustit si muziku na androidu a posílat to do chromecastu. to funguje dobře a pokud máš repráky u televize, ani nemusíš nic přepínat.
    Nebo bluetooth reciever na repráku?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    RAINBOF: neco konkretniho?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OMNISLASH: cokoliv co ma openelec ?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    kdyz jsem u tech wifi ovladanych nesmyslu - na nejaky mp3 prehravac ovladany pres wifi/android jste nenarazili?
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    TOOMIX: jo. Ale jen prvni zaznam, ze odeslano.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: má to tracking number dohledatelný na webu český pošty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam