• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    XYNDLL_2Q3F: sice nevim jestpi bych veril clanku z ali ale ja pouzivam lg hg2 a sony vtc5.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: S kterou máte zkušenosti...
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Zdravím, nějaký doporučení co za značku baterek (18650 - 3.7v) aby měla nějakou ochranu proti přepětí, explozi ?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: balík nakonec dorazil bez problému

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    DEEJAYY: to koukas na muj balicek ne? :)

DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    tohle už je také nějaké divné ne?

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Prodejce odepsal, ale nějak mu moc nevěřím, uvidím za pár dní, jestli se to někam hne

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nějaký nápad, co s tím? Vypadá to, jakoby to neprošlo ven z Číny

MVEK
    MVEK --- ---
    TOOMIX: Tak já si taky myslím, že pokud se nechci honit za každou korunou, a zároveň nespěchám, tak je nejlepší si hlídat to které zboží, a až bude za rozumnou cenu od někoho, tak objednat.
    Takže je asi dobře, že jsem nějak minul ten čínský nový rok.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MVEK: slevy byly standardně - zdražili zboží o 20% a dali na to 20% slevu, takže šulnul
    MVEK
    MVEK --- ---
    Minul jsem letos novoroční slevy na Ali, nebo nebyly?
    Jako na nic nespěchám, spíš jsem čekal na nějaký impulz těch několik věcí dohledat a objednat, které jsem před Vánoci takticky odložil.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MATT: nenáviděné windows 10 to mají v sobě, ale přestal jsem to používat, mám to v monitoru a to taky používám málokdy. Vlastně jen když koukám na bílou stránku s textem.
    MATT
    MATT --- ---
    QWWERTY: f.lux znam, me zajimalo, jestli je to prave neco vic, nez jen filtr, resp. jakou cast spektra to opravdu filtruje.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MATT: muzes zkusit simulovat na strane PC - https://justgetflux.com/
    osobne napr. nenavidim teplou bilou a kdyz mam vsechno do zluta
    MATT
    MATT --- ---
    nezkousel jste nekdo takovy ty Computer anti blue glasses?
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    Ja mam ctyri ruzny zasilky dorucovany ceskou postou, nejstarsi uz mesic od vystupu ze 120. Na poste nic nevi. Z ciny to bylo v cr za dva tydny vse.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    REDSNAKE: smirgl kupuji tady jako nahrazku na nejake brouseni nastroju :-) z ciny zkousim nejakou levnou sadu diamantovych brousku. mno sam jsem zvedav, jak pouzitelne to bude :-) ale kdybych tam nasel nejaky 4000+ smirgl, zkusil bych
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: chapu spravne ze beres smirgl z ciny? jaky jsou zkusenosti s kvalitou?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MATT: to zni nadejne :) az jsem mozna nemusel nakupovat ty hory smirglu
    MATT
    MATT --- ---
    OMNISLASH: mě v pátek přišla objednávka z Jan. 14 2019, a to jsem v roztokách..
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MATT: tak nezlobil bych se, kdybych na to nemusel cekat mesic. je to jen sada malych "diamantovych brousku". cele to ma velikost max krabicky od cigaret
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam