• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    XARGH: chybička se vloudila
    XARGH
    XARGH --- ---
    MOIRAIN: tvl nebudte liny pouzivat vyhledavaci okynko ty majestate
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    XARGH: le pardon za urážku majestátu

S2FI: děkuji
    XARGH
    XARGH --- ---
    MOIRAIN: hele, ty neumis ANI hledat v historii tohoto klubu na nyxu (nic ve zlem)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    před časem jsem možná tady četla, jak přečůrat bundle deals, aby člověk dostal to zboží za tu cenu, ale nemusel k tomu koupit další věci, spočívalo to v otevření stránky v kódu a nalezení specifického odkazu, ale nemůžu to najít
    ví někdo?
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    POSEIDON: jinak se da pres bota snadno dostat k clovekovi, a ten to hned vyresil, takze ez.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    POSEIDON: omg tak ne, tak jen ten clovek je lama, objednaval jeste jiny veci, ty se mu zauctovali dohromady na podobnou castku a byl celej zmatenej.
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    Znamej delal order, sebralo mu to prachy z uctu, ale order nikde v uctu nema, veci ma porad v kosiku. Ted co s tim?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    EVILMIND: To je mozne, jen tohle zbozi znam jak se pohybuje cenove a tak me to nakrklo 🙂
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REDSNAKE: ne ze by to v ceskych eshopech bylo jinak, pres vsechna opatreni, co tomu maji zabranovat... :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    REDSNAKE: Kdes byl posledních pár let? Tohle je na Ali naprosto normální
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tvl, co to zas ti opičáci čínský zkoušej? Miyoo nikdy přes kilo nestálo, ta sleva je naprosto vycucaná z prstu. Vždy to stálo 40-60 dolarů. To je fakt dno ten aliexpress

TOM
    TOM --- ---
    #funfact
    na Aliexpressu se nesmí prodávat potraviny
    prodejci to obchází tak, že nabízí jakoby jejich papírové obaly, a každý den v běžné pracovní hodiny v Číně navíc nastavují produkty jako nedostupné - po ukončení je zase zapínají
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    PRAASHEK: jasně, já taky. Nakoupil jsem tam imho za ranec. A navíc, ještě donedávna, řešili veškeré moje reklamace k mé spokojenosti. To až poslední dobou s tím začali takhle vydrbávat a to nemám zapotřebí. Jako abych dostal partial refund jen proto, že jsem vyfotil nevyhovující jedno sklo z pěti mi přijde fakt úlet, když z logiky věci jsou ta skla totožná...

Co už, rozšilovat se kvůli pěti dolarům nebudu, ale je to hřebíček do rakve a zahlasuju peněženkou, byť si uvědomuji samozřejmě, že je to nepoloží..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    REDSNAKE: já tyhle tržiště dycky používal na věci, které jinak není možné sehnat, nebo za stupidní raketovou cenu :) pokud existuje alternativa jinde a je nějak rozumně dražší, tak není nad čím přemýšlet
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    QWWERTY: Ja si ty trziste uz asi necham ujit tak nejak hromadne, u spousty veci se to beztak uz snad ani nevyplati a pak jeste dodaj takovej shit..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    REDSNAKE: kolik dalsich velkych trzist mame? banggood a gearbest ma znacne omezeny sortiment, taobao/alibaba afaik jede jenom wholesale, ...
    jestli mas tip na neco s poradnou nabidkou, slusnym trzistem a pouzitelnym supportem, sem s tim :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    QWWERTY: Tak to je jen tvuj myslenkovej konstrukt, ze prejdu na temu/wish, zejo…
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    REDSNAKE: tak pak dej vedet, jestli bude customer support na wishi/temu lepsi :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam