• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASAXDealextreme - laciné gadgety a spousta dalšího z Číny
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    REDSNAKE: Tak jako ano, zavání to jako nesmysl z EU.
    Je to tak nějak čím dál tím víc těžší stát za EU.
    #kecy
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KOC256: Jop, taky tak.
    Jinak teda největší bizár, co jsem na Ali měl bylo, když jsem si kupoval semínka (většinou citrusy, nějaký kytky, stromy apod).
    Samo sebou to byly nízký částky a Free Shipping.
    Chytil jsem ženskou (klidně to mohl bejt chlap), co měla 2 shopy a posala ty samý kecy o tom, že jsme prátelé a že ona je matka samoživitelka a že chce pro děti to nejlepší a jestli bych teda nemohl do objednávky ještě něco přihodit.
    Mno, poslal jsem jí do prdele, že ať si buď narovná ceny a nebo dá shipping, že tohle jako zákazník poslouchat fakt nemusím a že jestli chce ještě takhle dál prudit, tak to nahlásím Ali..
    Nakonec to poslala, ale neopomněla komentovat, že to posílá se ztrátou..
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    RAINBOF: no že čekám nějaký zajímavý vycjhytávky vždy když tu vidím 10 novejch příspěvků a voni jen kecy o dopravě :D

REDSNAKE: Za cca 8 let co na čínskejch obchodech nakupuju se to stalo asi jen 3x a to jsem vždy řešil zpětně s prodejcem.
    U naprostý většiny zásilek mám zkušenost, že pokud nepřijdou do 4 týdnů, tak už je malá šance (vyjímka je teď období od 11.11. do Vánoc), ale jak jsem psal - když objednávám tak s tím počítám a vlastně to ani nijak nesleduju, určitě jsem nějaký drobnosti i nechal propadnout, myslím, že se nevyplatí tomu ten čas objetovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam