• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACHNIKVytápění rodinných domů
    Vytápění všeho druhu. Pochlubte se, sdílejte zkušenosti, recenzujte dodavatele...
    rozbalit záhlaví
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    TANTRAMAN: to máš krutou cenu, já dával za 10m klubo 12Kč
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    ja jeste vsechny trubky obalil plsti. 10m metru, 30,- kc
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MRDAC_BEDEN: Mirelon má vydržet stabilně 90°C a krátkodobě 95°C bez deformací. Já mám max 85°C takže sem vklidu :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    PISTA1: Doporucuji izolaci z mineralnich vlny, mirelon se ti pri vyssi teplote "vypari"
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s teplovzdušnými vložkami od http://www.uniflam.cz ?
    SASOS
    SASOS --- ---
    PISTA1: Na kolik stupnu ladujes tu nadobu? Ja az po odstaveni Atmosu prisel na to, proc tam maji tu termopatronu v Laddomatu na 78°C. Hlavnim duvodem bylo, ze to je schopny naladovat aku nadoby na tyhle vysoky teploty, coz u Dakonu byl pri zakladnim zapojeni problem.
    Do sklepa jsem nacpal jeden 1200l bojler a nakonec na nej vubec nedoslo ... no a k uhelnymu automatu to uz nema cenu.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PISTA1: A ten princip? Máš uhelnej kotel, kterej jede naplno a ohřívá vodu v těch nádržích, který pak zásobují okruh ústředního teplovodního topení?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PISTA1: Na co další? Asi jsem zapomněl,ale už mi nějak uniká smysl :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BONEMINA: tak to mas mozna docela stesti, protoze kousek od Benesove je typek, kterej to tusim dela a budou na nej i gut reference. Jeste zjistim a pak nahodim kontakt :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    POHODAVOLE: Pardon, Benešovsko. Jestli jsou ještě nějaké další potřebné informace, dodám.

Ale jestli máš tip na někoho, kdo by to zvládl na Marsu, kamarád astrofyzik ocení určitě taky :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    BONEMINA: a bude to na Marsu nebo kde? :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Zdravím, rodiče se rozhodli, že chtějí tepelné čerpadlo, ale teď jsou utopení v množství dodavatelů. Nemáte někdo prosím tip na nějakého osvědčeného, případně varování, koho určitě ne?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MICTECH: V čem jiná?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    COWBOY: To jsem hledal, ale vzdy se jedna o sklo pod kamna a je ctvercoveho provedeni. Prepokladam, ze sklo pod elektricka akumulacni kamna musi mit jine vlastnosti, nez pod klasicka kamna na drevo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MICTECH: Zkus si tady vybrat a pak třeba hledat další. prostě sklo pod kamna.¨
    Sklo pod kamna | Kamnářství König
    http://www.kamnarina.cz/sklo-pod-kamna
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    COWBOY: Jaky typ skla by to mel byt?

Pripadne nejake jine alternativy?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MICTECH: Můžete sklo.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    Mame v byte starsi elektricka akumulacni kamna a jako podlahovou krytinu drevene parkety.

Mohl by jste mi nekdo doporucit, jakou podlozku by jsme pod ne meli poridit a kde ji pripadne sehnat? Nechceme plech.

Diky
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    nastavení plamenometu není tak úplně triviální jak jsem si ještě nedávno myslel

Viadrus U26 s univerzálním hořákem - Diskuze TZB-info
    http://forum.tzb-info.cz/123594-viadrus-u26-s-univerzalnim-horakem
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    PISTA1: hoby markety takovy veci nemaj. a nonstop jsem nezkousel. ale dik
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    TANTRAMAN: pokud to fakt nevydrží do pondělí, tak v neďěli leda tak nějakej bau... market, nebo zkusit nějaký nonstop topenáře, ale u nich bude nejspíš nechtně drahej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam