• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHARINGANGaming Geeks Gallery (actually a Cyberpunk bug)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DIM_: Na pátek naprosto super čtení, jsem ráda, že jsem to stihla přečíst :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DIM_: úplně normální pátek...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PANTARIL: bohužel tenhle slogan přiláká úplně jinou sortu lidí... lidi co se vyžívaj ve hrách jako byl třeba Manhunt, na který tenhle slogan zapůsobí si Hotline Miami najdou a zjistěj že to je pixeloidní hra, která je vůbec nezajímá a neuspokojí... lidi co by tuhle hru ocenili, by zas potřebovali úplně jinej trailer... jediný k čemu tenhle slogan přispěje bude publicita ve chvíli, kdy si nějakej sociopat v améru veme prasečí masku na hlavu a postřílí svoje spolužáky... jen to dává další zbraň do ruky idiotům jako je třeba Jack Thompson, který při dalšim masakru budou vinit hry a lobovat za jejich cenzuru a omezení distribuce... čim víc těhle kauz bude, tim víc se můžeme přiblížit k censorshipu celýho průmyslu...

    KAPITAN_JACK: sorry Jacku ale fakt dohromady motáš úplně rozdílný a irelevantní aspekty :) dle tvojí analogie by trailer na Spec Ops musel obsahovat slogan "Let's burn children with white phosphorus" a MW2 zas "Let's shoot civilians to the head"... my tu ovšem neřešíme násilí ve hře, ale zbytečnost toho sloganu, protože právě tenhle trailer a slogan může posloužit v příští kauze "Video games causes violence" aniž by média někdy publikovala jak hra vůbec vypadá a o co v ní jde :) to nikoho zajímat nebude... viz. kauza s Mass Effectem, kde ta píča z FOXu strávila asi tři roky života protestování proti hře aniž by jí vůbec kdy hrála :) lidi jsou prostě idioti a ty za antlantikem úplně totální... už takhle je dost těžký se vyrovnat s tim, že s nima musíme sdílet planetu tak proč je zbytečně provokovat :)

    a "HM je násilná hra, pro lidi, kteří rádi ubližují ostatním." je opravdu masakr :)
    XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    PANTARIL: Aha, a ty si myslis, ze slogan "Radi ublizujete ostatnim?" nalaka nicnetusiciho cloveka si koupit tu hru?

    Hmmmm.....
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    Nekdo by mohl nahodit anketu, mne ta hlaska prijde naprosto v poradku. Reklama ci trailer by mely produkt co nejvice priblizit prave proto, ze se na nej budou divat lide, kteri vubec netusi co HM je.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    poprosim ostatní správce aby nemazali tenhle bordel, k odpolednímu kafíčku je to fakt supr čtení :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    KAPITAN_JACK: Pokud nevidis rozdil mezi temi slogany, tak je asi nekde problem. Sice ses tu ohanel kontextem, ale uvedom si, ze trailery a teasery jsou mimojine i pro lidi, kteri vubec netusi o co jde.
    Aha, HM je nasilna hra pro lidi, kteri radi ublizuji ostatnim - ty voe, tak asi tady bude ten problem, jestli si tohle opravdu myslis. Ja mel teda po hrani za to, ze je to v podstate logicko strategicka hra jen oblecena do brutalniho kabatu, zel ted uz vim, ze se mi hra libi proto, ze rad ublizuju ostatnim lidem. Dik za info, rozumna debata indeed.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    ZELGARIS: "Do you like hurting other people" je zásadní otázka celé hry, podobně jako "What can change the nature of a man" v PS:T nebo "I had no choice" ve Spec Ops: The Line.
    No Russian byl oproti tomu prázdný marketingový manévr - hra se tím dostala do médií (pod heslem "špatná publicita neexistuje"), ale ve hře vyzní naprázdno, je tam zbytečná a přeskočitelná.
    HM je násilná hra, pro lidi, kteří rádi ubližují ostatním. Má to pokrytecky schovávat do trailerů pro děti 13+?
    Promiňte, že jsem sem vnesl trochu rozumné debaty, tady máte obrázek z /r/gaming a už mlčím.
    PUREHC
    PUREHC --- ---
    SALVATOR: mne na tom neprijde nic divnyho, alepson ukazou primo o co vlastne jde aby polovina pokryteckejch americanu pak nebrecelo ze maj nutkani zabijet stenatka po koupi tyhle hry. nevim proc by meli obsah a napln hry schovavat pred prezentaci navenek. a ohledne toho traileru (shlidnul jsem to az ted, po precteni celyho tohodle hate trainu) plati to stejny a musim se opravdu hlasite smat. tady ta filozoficka prednaska kvuli vete do u like hurting other ppl? guys please..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PUREHC: Nesmyslný násilí a xenofobní kecy uvnitř hry? Proč ne? Pro atmosféru dobrý. Ale v propagačních materiálech? Proč jo? Zvlášť když obrazovej materiál mluví sám za sebe...
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    PUREHC
    PUREHC --- ---
    vy ste ale pekny holcicky, cim vic naprosto nesmyslnyho nasili a vic xenofobnich a ulitlejch kecu tim lip. nevim proc by se mela omezovat jakakoliv kreativita tvurcu. nelibi - nehraj, ses rodic - nekup to.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KAPITAN_JACK: uniká vám jedna věc, na kterou zelg dobře upozornil. Ano, MH je totální řezačka, a padne tam i ten citát. Nicméně všechno je díky stylizaci únosný, dyť louži krve tvoří 20 pixelů. Ale některý věci ve skutečnosti fakt nejsou tak cool a vraždění lidí a slogany o násilí sou jedny z nich.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    KAPITAN_JACK:

    No Russian misi zminujes proc? Vysel k tomu snad trailer se sloganem "DO YOU LIKE KILLING AMERICAN SOLDIERS?".
    Zrejme ti uniklo, ze nemam problem se samotnym nasilim ve hre, ale jen naprosto zbytecnym provokativnim sloganem v reklame/upoutavce na tuto hru. Ze tobe prijde ten slogan adekvatni nic na mem nazoru nemeni.
    Ad Mass Effect trailer - muzes mi ukazat presne ten sex v tom traileru? Ja tam ten SEX nevidim. Stejne tak tam nevidim provokativni FUCK ALIEN CHICK slogan.

    Jak pise SALVATOR, je to proste jen zbytecny olej do ohne a ten trailer by stejne dobre fungoval i bez toho sloganu.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    ZELGARIS: Je provokací. To není špatně. Je zbytečnou provokací? Ne, z důvodů, které jsem popsal. Hra se tě zeptá jestli rád ubližuješ ostatním, a během hraní na to přijdeš.
    Porovnej třeba s "No Russian" z CoD:MW2.
    "OMG, my jsme tak vážná hra, že tě chvíli necháme hrát za teroristy (ale ne doopravdy) a střílet do nevinných lidí. Ale pokud na to jsi moc útlocitný a vadilo by ti to, tak to můžeš přeskočit a střílet jenom do teroristů, což je morálně naprosto OK."
    A když je ve hře sex, tak je sex i v traileru.

    SIRLOON: Nehrál. Co ty s tím mají co dělat?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    KAPITAN_JACK: hezkej elaborat synku. a uz si hral Thrill Kill nebo Manhunt?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Co si budem povídat, v době, kdy se činy každýho magora svalujou na hry, je tohle jen zbytečnej a olej do ohně.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    KAPITAN_JACK: Pekne ses rozepsal, ocenuju, ale nemeni to nic na tom, ze ten slogan je jen naprosto zbytecnou provokaci.
    Ad Mass Effect - nepamatuju si, ze by v nejakem oficialnim traileru na konci stalo "YOU CAN FUCK ALIEN CHICKS".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam