Me pisku vlevo vzadu) nekdy i sustne, uz skoro dva roky. Kdyz kourim nebo si dam speka tak to cejtim vic, nekdy se to zase uplne straci, na vecer pri usinani to je asi nejintenzivnejsi, ale i tak uz to skoro nevnimam a nekdy to i uplne zmizi. Zezacatku to bylo docela psycho, ale po case sme se skamaradili d:)
Stalo se mi to po jedny nejmenovany party, kdy jsem si myslel, ze mam jen zalehly ucho. Nebylo to tak. Proste kravina nechranit si sluch a vubec...
Byl jsem asi u trech ORL a ani jeden poradne nevedel co s tim a co to je, kdyz jsem mu to popisoval. Prvne jsem dostal prasky na prokrvovani mozku, pak sprej do nosu a nakonec jsem se nastval a nasel doktora
http://www.znamylekar.cz/oldrich-nedela/otorinolaryngolog/praha-14 a ten byl nejlepsi. Asi nejlepsi doktor jakyho jsem v zivote potkal. Vzal to polopate, rekl ze mam suchy ucho, predepsal parafinak a urcite pomohl mnohem vic nez jak ty dva predchozi dohromady. Sluch mi nalevo nameril i lepsi nez napravo.
Jinak si nemyslim ze se to neda lecit, co jsem se docet na netu, tak spouste lidi to zmizelo a me to taky obcas zmizi, kdyz jsem "hodnej" %)