• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Dlouho jsem pouzival Runkeeper spolecne s HTC na androidu, aplikace nepadala a web runkeeperu taky v pohode.
    Uz nejakej patek jezdim s GPS tachometrem Garmin EDGE 500 a bohuzel Runkeeper sice umi import primo z Garmin GPS ale neumi z EDGE protoze ten uklada aktivity do .fit souboru. Takze me to donutilo se presunout jinam.
    Momentalne aktivity nahravam na Endomondo, Stravu a na Garmin Connect. Zatím nevím která služba mi vyhovuje nejvíc. Endomondo má skvělej přehlednej kalendář a primarni velka mapa mi taky vyhovuje, zato grafy uz se mi tolik nelibi. Strava ta vede s vytvarenim segmentu, hodne dobry a bavi me to . Garmin connect je povinnost pro majitele GPS od Garminu..
    Sports tracker jsem taky testoval, krasne udelanej graficky, vyhledevani aktivit na mape taky dobry ale bezi na flashi (nemuzu se podivat v praci:) )a proto je ten web pomerne pomalej a sports tracker jsem si skrtl uplne..

Pokud máte tip kam ještě ládovat aktivity sem s tím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam