• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    WERT
    WERT --- ---
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: co je to za Sarka okruh, co o nem pise MILTRON?
    V Sarce jezdim skoro furt, tak bych poladil trat :]
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    btw na nastenku jsem pridal nyx odkazy a seznam
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: vozil jsem mobil v brasne pod sedlovku protoze jsem pouzival autopause aby mi to nemerilo kdyz jsem se vzdalil od kola .)

MILTRON: to je mi jasny jen ses mi tam vcera ukazal :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: Ja pouzivam PALM Pré 2 a MojoTracker 0.3.1 ... ale s tim budu tady asi sam:) Externi GPS nechci, chtel bych to zvladnout v telefonu, idealne nokia:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Tak to jsme na tom stejně.

MILTRON: presne z duvodu neuspokojiveho signalu a kvality zaznamu (htc desire s a-gps/gps) jsem nakonec poridil externi bt logger. V tlf mam pak locus pro s shocart tur-cyklo-mapama.
    Zeptam se kolegy, zda by sel naprgat hrm addon do toho locusu :)
    Jako mapova aplikace mi max vyhovuje.
    STAJA
    STAJA --- ---
    ZATAMOKO: taky v batohu nebo v kapse ve dresu (bundě)
    WERT
    WERT --- ---
    ZATAMOKO: v batohu / kapse
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: :))) Tam me to tolik netankuje...ale urcite se zkusim zlepsit az tam pojedu. Sem to mohl rovnou dneska vzit po ceste:)
    ZATAMOKO: Ja vozim v batohu...a to nejak moc dobry neni, malo GPS signalu nekdy...a v kapse od kalhot to neni moc lepsi...ale u me to je asi telefonem. Komu to funguje uplne bez problemu?:))) - takovej telefon bych si rad koupil!:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Jak řešíte uchycení na kole? Nebo tlf vozíte v kapse/batohu?
    Co jsem zatím viděl, tak mě to provedením moc nepřesvědčilo.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: to mám relativně na dosah, takže se tam někdy vypravím :) btw, zrychli to na barandaku dnes jsem tam zajel rychlejsi cas nez mas ty a ten cory benson (neznam) je taky pred tebou :))
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    STRAVAŘI - trénujte a zajeďte mě!:)) - http://app.strava.com/segments/1134949
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: runkeeper je dobrej na to kdyz mas nejaky znami kteri ho pouzivaji tak to primarne v activity feedu ukazuje kolik maji aktvit apodobne.dal tam maji jako facebook like nebo primo facebook oznacovani lidi kteri s tebou tu aktivitu provadeli. takovej vic socialni nez jine sluzby.. to by nekomu mohlo vyhovovat. na endu apod.. se k pratelum trochu clovek musi proklikat
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TRISTRAM: umi a taky nejsou spatny.
    TRISTRAM
    TRISTRAM --- ---
    WERT: umi to i runkeeper?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: jj a hlavne ten libovej endo workouts kalendar. moc hezky se na to diva kdyz je trochu zaplnenej :)
    WERT
    WERT --- ---
    jedna vec co mi u STRAVY chybi je tohle:

to ma endomondo udelany dobre.
    SAKI
    SAKI --- ---
    WERT: U nás se to pokud vím taky nikde neprodává, ale dá se objednat třeba z německýho Amazonu.

STAJA: Záleží, jestli podle tepovky běháš, nebo jestli ji chceš mít hlavně evidovanou v tréninkovým deníku. Taky se dá použít hlasový upozornění, jak píše WERT... V batohu je to k ničemu, ale když máš mobil v pouzdře na ruce, tak to jde.
    WERT
    WERT --- ---
    STAJA: kdyz jedes sam poslouchas hudbu treba, lze tam natavit akce ze ti to rika HR pri prekroceni pasma apod. Takze podle me neni nutny na to koukat vubec.

Dokonce tam lze nastavit ze ti to pri urcity akci rika aktualni HR apod, ale to podle me neni dulezity. Dulezity je rict v jak HR zone se nachazis.

Pak samo delaj ten Case na iphone na riditka, v nemz je i zabudovana baterka.
    STAJA
    STAJA --- ---
    hrudní pás mi nepřijde až taková pecka, když telefon atp. má většina z nás stejně někde zašitej po kapsách nebo v batohu :/ a aspoň teda pro mě nejdůležitější věc na tepu je moct se pohodlně podívat na aktuální tepovou frekvenci a to postrádá smysl u připojení k mobilu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam