• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MUTOID: V nyx-endomondo teamu jsou i ne-bikeri, takze no problem, pridej se!:)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    cau vespolek... koukam NYX endomondo team BOMBA :) ... muzu se prifarit? trekuju kola, beh ale zapisuju i bojove umeni a plavani
    Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports
    http://www.endomondo.com/profile/2030365
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SALO: Jojo, toho sem si uz vsimnul, ze budu muset znova na Tocnou a pridat:)) Prijde mi super se takhle hecovat. Ale taky mam nekde hranice...nezavodim za kazdou cenu...:)
    WERT
    WERT --- ---
    SALO: jojo, uz jsem to tam nasel... :)
    Na ty strave je nekde dokonce i porovnani mezi lidma v urcitim useku, coz je taky celkem fajn.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SALO: na barandaku jde rozum stranou :))
    SALO
    SALO --- ---
    MILTRON: vo stvrtok rano sme sa tam stavili cestou do prace a trochu zase zamiesali poradim. :P
    (+ Cory hodil drzku dolu tesne pred koncom, ked trafil strom lavou rukou a takmer skoncil v potoku,
    tu je pekne vidiet ten pad: http://app.strava.com/rides/7391771#z7808|7821 )
    SALO
    SALO --- ---
    RESCAPE: btw., s Corym sa poznam par rokov, casto spolu jazdime a nie je to ziaden stroj, akurat ma dobru techniku v terene. :)

RESCAPE: akoze, pani, zavodit na Barandaku? nemate rozum.. :)
    SALO
    SALO --- ---
    WERT: myslis toto? (asi iba v premiovej verzii)

MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Koukam ze budu muset ale hooodne pridat!:)) Asi zacnu cheatovat elektrokolem!:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: je mi jasny ze si nezavodil, jen informace az tam pojedes priste aby te nahodou nenapadlo to flakat, cely tohle je jedna velka internetova zabava :)

jj ten benson to je taky spis stroj nez clovek :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: :)) Golf Lipence sem ani nezavodil....nevedel sem ze tam ma nekdo segment...vim ze musim zrychlit. K cukraku sem to sam nejak uplne netrefil a kus jel lesem. Ale i tak, po modre by to melo vzit si myslim jako stejnou trasu... viz cas Cory Bensona:) Tam me to bavilo, tam urcite brzy pojedu zas.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: čo bolo bolo terazky som majorom :) dokonce mám skalp ID SALO a to to už je co rict :))

golf Lipence jsem si te taky dal ale bohuzel ten trail na cukrak to je problem tam odchytit ten segment takze tam ani tuk :/
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: to vypada zajimave, diky
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MRNOUSEK: rok dva pouzivam http://www.alza.cz/holux-m-1000c-d118568.htm
    Chybuje minimalne, chyta se velmi dobre.
    Originalni pc sw jsem zahodil a pouzivam http://www.bt747.org/
    Trasy primarne loguju, ale kdyz potrebuju mapu, tak si z telefonu pres bt "sahnu" pro polohu (pouzivam Locus Pro + Shocart offline).
    Logger vydrzi kolem 30-40 hodin, pokud se sosa i pres BT, tak kolem 16-20.
    Koupil jsem si k tomu na dx malej solarni clanek s vlastni baterkou, co je to schopnej uzivit, takze v pripadne potreby (cykloputak) neni problem pres den nabijet a pak jen pripojit logger a nechat ho "napit" :)
    Muzu ti to pujcit na vyzkouseni.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: 910 se mi moc líbí, pěkný budíky :)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    RESCAPE: ty 910 uz nevypadaj moc jako hodinky, to bych osobne radeji sel do tehle suunto

http://www.suunto.com/global/en/products/Outdoor_Sports_Instruments/suunto-ambit/suunto-ambit-black#all

ale ono to stejne nejspis dopadne tak, ze trackovat nebudu a kdyz uz budu chtit neco trackovat, vezmu si klasickou navigaci (Garmin Colorado)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: puvodne jsem taky planoval hodinky konkretne Garmin 310 XT tam ta vydrz je uz kolem 15 hodin ale nakonec protoze prevazne jezdim na kole tak jsem zvolil prave Garmin EDGE 500 ,dá se ním i běhat ale hodinky jsou samozřejmě lepší, na kolo zase lepší EGDE.

Ted ma Garmin novy 910 XT vlastni ho ID Altor kdyby te to zajimalo vic, zrejme nejlepsi hodinky od Garminu ale to uz je cenova kategorie -+10k
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    RESCAPE: baterka mi v tom sporttesteru vydrzi tak rok... horsi je to s bikepodem (cidlo rychlosti). Jeden jsem rozstipl a ten druhej ma nejakou zrejme HW chybu a vybiji baterku pomerne rychle. Ale u toho puvodniho vydrzela tak rok (cca 6.000km). Mam k tomu i Road pod a ten se mi libi, je to vlastne nahrada za rychloupinak na predni kolo... na biku to ale nevyuziju (pevna osa). Hodinky si pamatujou poslednich 15 tripu a synchronizuju to s pocitacem a jejich softem. Tam vidim vse potrebne a nemam potrebu to nahravat na web (nepouzivam ten jejich movescout, ale jeste puvodni Training manager). A mam to spis jen tak informacne, nehlidam si kazdy km co najedu (mel jsem i roky, kdy jsem na kole nevozil nic)...

od garmina vypada zajimave Forerunner 610 HR PREMIUM, ale vydrz 6-8hodin na baterku je fakt malo. Jine "hodinkove" mi to v kategorii cyklo nenabidlo.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: u toho ta vydrž baterky nebude moc velká co?
    ono logovat kazdej prd, no jsou dve stranky, bud logujes proste jen kvuli tomu ze jedes zajimavou trasu a nebo i kvuli tomu abys mel celkovej prehled kolik najezdis nabehas rocne apod..

ja loguju kazdej prd a baterka mi vydrzi tech 18 hodin cca. jestli jsi linej by to zase nahravalo pro sporttestery od Garminu, protoze ty webove sluzby jako endomondo a spol uz v sobe maji garmin import feature takze je to otazka chvilky, jen se pripoji a nahraje. u ostatnich zarizeni to bude oser manualne exportovat a pak z pc importovat (to bude pripad i loggeru).
    supr je ze takhle muzes aktivity za celej tyden behem minuty nahrat na web a je to, to je na lenost taky dobrý :) je to samozrejme zase otazka penez a otazka jestli se to na ukor neceho vyplati nebo ne..

jiste jsi si vseho co pisu vedom ale je dobry to pripomenout
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    RESCAPE: Suunto T3d
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: co mas za sporttester?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam