• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DESTINYX: covece zajimavy :) ... diky moc... zhavej favorit nr.1 :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ESORIMMER: Ja tam mam spoustu variant. Pres tiskarskou to neni nejhezci, zato nejkratsi:) Radeji mam pres kyje, hrdlorezy, jarov a trebesin.
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    MILTRON: koukám, že jezdíme stejnou trasu :). Akorát nejezdim přes tiskařskou, ale přes židovský pece a hrdlořezy. Není ten návrat přes skalku docela hnus prostředí?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: dlouho bavit no to je otazka. tohle je neco jinyho nez napriklad system segmentu u stravy, je to jen bonus v zobrazeni a zobrazovat budes vzdycky vid. samozrejme pro nekoho kdo zije na "placce" to ztraci vyznam. praha uz je na tom lip.
    jako ty playery jsou nepouzitelny to je spis za trest :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Kazdeho urcite bavi neco jineho. Jsem zvedav jak dlouho te budou 3D nahledy bavit. Ja to pouzival loni v programu www.smartrunner.com a ze zacatku jsem byl taky nadsen...ale po par jizdach me to docela prestalo bavit, bylo to porad to same a vlastne nic nerikajici:)
    Pro zajimavost, takto to vypada tam: http://www.smartrunner.com/pages/Routes/Track_Mountain%20Biking_0bbbb02b-3278-4bdb-841f-ca83fd124efc.aspx
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    tak mi support ze sportypalu potvrdil ze import garmin pluginu neplanuji, ze zatim nebylo dostatek zadosti

ale i tak to asi ozelim protoze to 3d se mi fakt zacina libit, pro prahu nebo na aktivity v horach a v kopcich idealni, to se muze cela strava jit zahrat i se svyma segmentama :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ESORIMMER: tak tlacitko play, jakoze not bad :) kdyz se to zrychli tak uz to dostava nejakej smysl, libi se mi to
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    RESCAPE: jo, v pohode, treba tohle http://www.sportstracklive.com/track/detail/katox/Mountain-Biking/544094

vtipny je to tlacitko "play" ;)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ESORIMMER: muzes nahodit odkaz na nejakou tvoji aktivitu na sportstrackerlive na ukazku?
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    Segmenty ve strave nejsou spatny, ale platit 60$ za rok to mi prijde teda docela dost. Zvlast kdyz ostatni appky jsou za relativne malej pausal. V tom free zakladu mi prijde, ze to neumi skoro nic. Ale jako business model jim to asi slape...
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    DESTINYX: mam stejnou zkusenost (stejny e-nakup), taky spokojenost. Vetsinou pouzivam teda http://www.sportstracklive.com/ a do endomonda importuju gpx. Na spk se mi libi moznost podivat se na grafy jeste nekde v hospode na vyjizdce primo v telefonu. A pak jak vizualizuje tepovy zony a rozpis kolik casu clovek stravil ve ktery. Pro me naprosto dostacujici...
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    MUTOID: Mam Zephyr koupeny primo z Endo store http://int.store.endomondo.com/collections/heart-rate-monitors/products/zephyr-heart-rate-monitor-hxmtm-bluetoothtm
    Je to koupene v EU, tak nedoplacis dane a nechteli ani postovne. Mam ho pres pul roku, spokojenost. Bral jsem tenhle, protoze ma nabijeci baterku a dokovaci stanici. Do Wearlinku od Polaru musis porad kupovat baterie nove.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Ono kazdej SW to pocita i jinak. Napr v endu, kdyz mas trasu a treba 1km prerusis, bere to ze si se "teleportoval" a ten kilometr nepocita do souctu. U stravy to bere ze i tak ses tam musel nejak dostat...a i takovy km pocita do celkoveho souctu. Rozdilne jsou i upravy, jake s tim SW dela. Strava mi prijde ze kontroluje vysku bodu a pripadne opravi. Endo mi prijde ze vysku nechava... a jen tim vzniknou drobne rozdily.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: a taky se nekde ty udaje o km, casu apod. po exportu a naslednym importu nekam jinam , meni, nekde min nekde vic ale to je spis takova komesmetika..

3D v lese je nuda tj ale v centru kde je to vymodelovany parada, nebo na horach taky pecka
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MUTOID: Taky sem dlouho pouzival endo, ted pouzivam oboji...a zatim vyhodnocuju. Kazdy ma neco do sebe...a kopirovat mezi nima gpx soubor, lec jezdim skoro kazdy den me nevadi (ale chapu ze nemusi bavit kazdeho):)
    RESCAPE: Sportypal sem uz taky zkoumal. 3D zobrazeni je hezka hracka a urcite stoji za vyzkouseni. Bohuzel ale v lese, kde jezdim nejvice nefunguje:)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    RESCAPE: jo tak to je jina samoze :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    vseobecnej dotaz.... potrebuju novy pas na měření tepu... nejakaký doporučení?
    Měl by jít klasicky spárovat přes bluetooth s čímkoliv co podporuje tenhle přístroj všeobecne ( právě např. endo )
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: no jasne to umi vsechny ale je to oser, kdybych se hejbal jednou za tyden ale hejbu kazdej den to bych sez toho opíchal to rucne exportovat a importovat.
    Ten garmin plugin umoznuje davkovej upload coz je super
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    RESCAPE: vypada zajimave...
    garmin ma normalne moznosti exportu do souboru a pak to muzes importovat na jakykoliv weby ne?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: hele jak uz jsme psali, strava jen kvuli segmentum, jinak laduju do endomonda a protoze mam garmina tak i do garmin connectu.

jinak pokud mate zajem otestujte web http://www.sportypal.com možná se bude někomu zamlouvat.

Mě se to moc líbí, hlavně 3D zobrazení google earth přímo v prohlížeči (nikde jinde mi to nejde? ) . Ale nemá v sobě garmin import plugin takže pro me bohuzel nepouzitelny :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam