• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: Mas pravdu, mohl. Ale to by bylo moc prace. To a udelam mozna pak koncem roku...protoze to pak budu muset stejne delat cely znova:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MILTRON: jeste bys to mohl vychytat postupnym nacitanim bodu tras, aby to nerostlo tak skokove :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    WERT: Sem!:)
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: si uchyl!!!
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    UF0UN: Vyrobni tajemstvi!:) Nic sloziteho...ale at si na to kazdy prijde sam...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    čím jsi to generoval?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Moje GPS hrátky
    Od zacatku roku zaznamenavam vsechny svoje vyjizdky po Praze a nasledne hromadim do jednoho souboru. Moc me bavi ta "nahodna mapa", co z toho vznika. Jsem zvedav, jak to bude vypadat na konci roku. Pouzivam to i pro inspiraci, kam po praze vubec na kole vyrazit. Jak dobre mate projetou prahu vy? Trumfne me nekdo?:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: jj, např aplikace runkeeper umi fotit i v prubehu aktivity a potom to automaticky uploadne do mapy na miste porizeni..

každa tahle sranda umi neco jinyho, tzn ten umi to a ten zas tohle
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    RESCAPE: jj to me dost pece ze na Endu tahle moznost neni, pastnout fotku, pripojit video tj bomba
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    TURBO daval vedle do klubu, ale imho se to hodi i sem...

Motorcycle and Bicycle GPS Trackers - Products
    http://www.integratedtrackers.com/GPSTrack/
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: ty fotky a videa, napada me mozny vyuziti napriklad u nejakych recenzi nebo doplneni clanku o aktivitach
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Dávám typ na další kus. Zobrazeni ve 3d, slusnej player a moznost do aktivity dodatecne nahravat (max 20 tusim) fotky a videa, ktera pak jdou presunutim na mapu umisti primo na misto kde byly porizeny. nekoho by mohlo zajimat

snad to pojede:
    Untitled by rescape from Example Bundle - Mountain Biking, Praha 4, Praha, Hlavní město Praha, Czech Republic
    http://www.gobreadcrumbs.com/user/rescape/mountain-biking/example-bundle/untitled
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    LISKNI_SI: coz zrejme wert nepotrebuje. rad by ucty nejak propojil
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    RESCAPE: Tak ono stačí, aby ta sajta měla nějakej export do čehokoliv a je triviální to pak do kalendáře synchronizovat v cronu ručně.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: hm, narychlo jsem schvalne zkusil do googlu a nic.
    jako jestli neco takovy existuje tak bych rekl ze to musi byt built in funkce a tezko to osrat nejakou aplikaci, to je neco jako pripad garmin pluginu co jsem tu psal nedavno..
    jakoze by museli endomondo heads usoudit ze to lidi chteji ale podle myho nazoru to bude spis vyjimka ze by tohle nekdo pozadoval. ale rozhodne to pro nekoho smysl mit muze
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    WERT: důkaz pro manželku? .)
    WERT
    WERT --- ---
    RESCAPE: staci jen aby to tam dalo udalost ze jsem byl na kole...
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    WERT: eCoach na N900 to dělá.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: a co bys chtel aby ti to v tom kalendari zobrazovalo? jako info, nebo odkaz..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam