• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WERT: a to je hlavni... proti gustu zadnej disputat ;)
    WERT
    WERT --- ---
    MUTOID: nevim, splnuje presne to co potrebuju... nejakou motivaci se zlepsovat.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    RESCAPE: no cetl jsem neco, ze to maji v dev.planu

WERT: aaaa strava funs :) no offens ale prijde prilis specificka
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: nemam a nikdy jsem nemel, co se tyce ukladani fotek bude nejlepsi kdyz jim napises primo na support, samotnyho by me zajimalo co ti odpovi
    WERT
    WERT --- ---
    MUTOID: lepsi je placena verze Stravy :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Máte někdo placenou verzi Endomonda? doporučujete, nebo je mam radsi zustat u neplacene?...
    btw. nevite jestli maji v planu umoznit ukladat fotky k workoutum nebo umoznit nastaveni audiocoache
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ULTRAMARINE: ten soft musim taky nekdy otestovat
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    RESCAPE: ja hlavne planuju poradne zacit vyuzivat WKO+, coz je soft, kterej neni jen na sdileni, ale ma poradny analyticky nastroje co se tyka planovani a vyhodnoceni treninku z pohledu fyziologickych hodnot jako je tepovka a podobne.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ALTOR: me zase ze neumi 3d earth mapu, pritom nekde na blogu garminu jsem myslim zahlidl ze uz podporuje..
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    Garmin connect můžu doporučit.. jediné co mne trochu irituje je že si nemůžeš dát do goalu custom délku cíle..jen předdefinovaný a chybí tam půl rok (nebo nevím jak) ale jinak spokojenost.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ULTRAMARINE: ceka se stejny osud co me, opustis runkeeper a pomalu se zacnes kamaradit s garmin connectem :) to je takovy prijemny opousteni:))
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    RESCAPE: presne tak. Mam to z ebaye akorat to ten sasek popletl a poslal to na jinou adresu nez, kterou mel, takze to z Izraele misto do CR slo do USA a az ted to jde ke me...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ULTRAMARINE: 310xt?
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    RESCAPE: mam sporttester [Polar], ale ten nema GPS. Bohuzel zatim to bastlim dohromady tak, ze na Polaru beru tepovku, a GPS beru bud ze smarfonu pres Runkeeper nebo pres klasickou GPSku a pak to na webu runkeeperu slepim dohormady.
    Mam pomerne hodne zaznamu TF z predchozich let, ale proste bez trasy a GPS vymozenin. Garmin Forerunner uz je na ceste a tesim se na to jak malej, protoze to nebudu muset nic bastlit, lepit a bude :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ULTRAMARINE: btw ty nemas sportester na ty tvoje vylety ? na videu z horske vyzvy jsem videl ze mackate hodinky ?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ULTRAMARINE:
    tomu runkeeperu bych asi urcite veril min, muzu nekdy otestovatm mam taky evo 3d. normalne ale merim s gps ktera ma barometr takze tam ty metry mam docela presne, a i mi to vychazi kdyz jdu z A do A:
    vzdalenost co jsem testoval kdysi mi to nameri opravdu skoro stejne jak GPS ale prevyseni nevim a taky nevim jestli srovnani s barometrem oproti telefonu bude adekvatni.
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    zdravim. Mate nekdo nejakky porovnani vzdalenosti-prevyseni u runkeeperu pro Android?

Pred par dny jsem byl behat a rekl jsem si, ze zkusim udelat nejaky prevyseni. Tak jsem bezel asi 70 minut do kopce, pak to zabalil a bezel 50 minut zkopce (v podstate totez jen nahoru jsem to sel trochu primeji, dolu po asfaltovych serpentinach). Soucasne s telefonem HTC EVO (kterej teda byl v horni kapse batohu - zavrene), jsem s sebou mel i klasickou GPSku (Garmin Vista HCx) v sitce batohu.

Runkeeper vzorkuje po 6s, GPSku jsem mel natavenou na 10 a vysledky pomerne prekvapivy: Vzdalenost podobna (17,85 vs 18,49 km) ale prevyseni je dost rozdil. Runkeper mi rekl ze 1466 m, zatimco GPS hlasi 986, coz je dost rozdil. Vic bych veril te GPSce... stava se vam neco podobnyho? Nebo kdyz mate telefon vic na signalu, tak vam to funguje lip?

Kdyztak ty zaznamy jsou pro porovnani tady:
    Running Activity 17.85 km | RunKeeper
    http://runkeeper.com/user/ultramarine/activity/94150953?&mobile=false
    Running Activity 18.49 km | RunKeeper
    http://runkeeper.com/user/ultramarine/activity/94141195
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON:
    davam bolsevikovi rok
    .
    .
    maximalne dva :d
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MILTRON: UPDATE: Je to takto lepe viditelne a da stihat sledovat pri teto rychlosti? - komentare rad uvitam.
    FUMO
    FUMO --- ---
    MILTRON: objevovat Ameriku je pro mě asi povolání /shame on me
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    FUMO: Ano, Praha. Sem myslel ze nikdo ani nebude pochybovat. Ta Vltava tam proste videt je:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam