• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: sports tracker vypada fakt hezky ale zavrhl jsem ho prave kvuli tomu ze bezi na flashi tzn zkus aktualizovat adobe flash na nejnovejsi verzi nebo zkusit jinej prohlizec ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Tak jsem ještě zkoušel ten Sports-Tracker a mám pocit, že to bude nějaký problém s ukládáním dat, protože se mi neuloží ani když změním barvy profilu, obrázek pozadí atd. Prostě ať tam udělám cokoli, vydrží to jen do vypnutí browseru. Používám Chrome, kdyby někdo tušil, co s tím. Díky.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RESCAPE: MILTRON: Tak tcx mi nepomohlo. Ale pomohl ten online editor, kterej nalinkoval MILTRON. Když jsem do něj trasu natáhl a pak z něj zase uložil do GPX, Endomondo to už v pohodě načetlo. Pořád si ale nevím rady se SportsTrackerem. Jeho statistiky se mi líbí mnohem víc než Endomondo, ale do něj vždycky trasu v pohodě načtu, přidám si popisky, komentář atd. Všechno se tváří úplně v pohodě, funguje prohlížení i všechno ostatní, dokud nezavřu prohlížeč. Když ho spustím znova a vlezu do svého profilu, tak ta trasa tam není. Jako kdyby se předtím neuložila. Vůbec tomu nerozumím. Jediné, co mě napadá je, jestli třeba nějak prohlížeč neblokuje uložení těch dat, ale přijde mi to nesmysl, když ta data už tam jednou načtu a můžu s nimi pracovat. A žádné tlačítko pro uložení jsem tam taky neobjevil, tváří se to, že se to ukládá automaticky. Poradíte? Tohle mě štve, rád bych to používal.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: ...kdyby nefungovalo pres jiny format, zkus http://sourceforge.net/projects/gpxeditor/ a k bodu priradit nejaky cca cas. Myslim si, ze bez casu to jde nahrat do Endomonda jen jako "ROUTE".
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: tyto dotazy patří sem a nikam jinam:)
    jina jak jsem psal par radku zpet, zkus vyexportovat treba do tcx souboru a pak nahrat, tcx je soubor kterej myslim zaznamenava primarne jen trasu takze by to mohlo sezrat.. ale je to jen tip nezkousel sem, dej vedet jestli to jde
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás, řeším takovou relativní blbost, ale třeba poradíte. začal jsem po čase zase s pravidelným ježděním na kole a abych měl trochu motivaci, chci si zaznamenávat kde a kdy jsem jezdil atd., takové jednoduché statistiky. mám účet na Endomondu, kam si chci trasy ukládat. ale hned na prvním výšlapu jsem omylem nespustil záznam trasy a přišel na to až doma. trasu jsem si teda naklikal ručně přes cykloserver.cz, vyexportoval jako GPX, ale Endomondo web mi ji nechce načíst. předpokládám proto, že tam chybí údaje o čase a podobné věci. netušíte, jak ten GPX soubor jednoduše upravit, aby to Endomondo schroustal? Zkoušel jsem nějaký GPX editor a hledal v metadatech, ale žádné položky které jsem očekával tam nebyly (nejsem v tom kovaný a možná i ten editor nestál za nic, nevím). v každém případě pokud jste někdo řešil něco podobného a máte konkrétní tip, budu rád za radu/pomoc (klidně do pošty, kdybyste měli pocit, že tohle téma sem moc nepatří). uvítám i tip na šikovnější statistiky z GPX souborů, pokud máte dobrou zkušenost. nechci nad tím trávit večery, nepotřebuji nic extra erudovaného, spíš přehledné, pohledné a šikovné. díky díky.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    NIA: tak to mas fuk, kdy si tu trasu naklikas.
    Jinak na nekolikadenni putovani doporucuju http://www.alza.cz/holux-m-1000c-d118568.htm
    Mam vyzkouseno, ze to bez zdimani skrz BT vydrzi 32+ hodin.
    Ale chapu, ze nechces tahat dalsi "krabicku" :]
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: tcx
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    kdyz uz jsem u toho planovani a exportu ja pouzivam http://ridewithgps.com umi to spoustu veci i ten txc
    SALO
    SALO --- ---
    NIA: http://bikeroutetoaster.com/ exportuje do gpx alebo tcx, data vie tahat z google a osm, ma niekolko mapovych podkladov. nic lepsie som zatial nenasiel.
    NIA
    NIA --- ---
    ZATAMOKO: planovani trasy a jeji projiti mam podle turisticke mapy, jde mi primarne o zpetne zaznamenani trasy, kterou jsme skutecne prosli. Zatim trackuji z mobilu, ale ten mi nevydrzi dostatecne nabity na dvou a vicedenni pochody, a zatim nechci investovat do jineho zarizeni/vice baterii. Takze vyzkousim tu mapu od tebe, zaznamenam si tam trasu a zkusim export do gpx, jestli to z tehle mapy projde. Vypada to dobre. Co se tyka Locusu, tak ten nevyuziju. Na Endomondu mam spoustu znamych, takze na nej budu zatim i do budoucna chtit trackovat. Za tu mapu kazdopadne diky, vypada dobre.

RESCAPE: take diky. Pokud mi nevyjde export z toho odkazu pod tebou, zkusim zapatrat jak udelat export treba do tcx a z jakych map.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NIA: cizi gpx se mi vetsinou podarilo nahrat.. ale napadlo me zkusit vyexportovat treba do tcx potom nahrat do endomonda. tcx to treba sezere
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    NIA: pokud ti jde jen o planovani a nasledne projeti trasy, tak doporucuju http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ pro planovani a do mobilu (android) app Locus (Free nebo Pro).

Ted se resi, zda se udela add-on pro Locus, ktery bude z ant+/bt HR pas ukladat i tepovku.
    NIA
    NIA --- ---
    Zdravim vsechny tady. Pouzivam Endomondo v telefonu, minuly vikend jsem byla ale na skoro 3 dennim vandru, takze by mi nevydrzela baterie. Planovala jsem po navratu pres stranky Trekview (http://www.trekview.cz/trekview/index.php) zaznamenat nasi trasu, exportovat do .gpx a pote ten gpx soubor nahrat do Endomonda.
    Az po ten export se to povedlo, ale pri nahravani vytvoreneho gpx souboru do Endomonda se mi soubor nezaznamena.
    Mate s tim nekdo zkusenost? Pripadne mate tipy, jak tohle vyresit. Vim ze muzu trasu nahrat i pres Endomondo, ale tady se mi libilo, ze muzu mit jako podklad turistickou mapu a ze mohu zvolit i zaznamenavani nadmorske vysky.
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    UF0UN: a porad tam neni moznost podivat se na kamose do mapy, kde jezdili. clovek musi na web. napytel funkce.
    XRAY
    XRAY --- ---
    RESCAPE: taky mi novy update vubec nevadi...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    UF0UN: takhle a prvni pohled to nevypada zle ne?:)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    mno, tak vyšlo update endomonda. Jsem z něj poněkud v rozpacích.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Garmin Edge 705 Bundle na cyklobazaru, kdyby někoho lákalo tohle všezažízení .)
    SALO
    SALO --- ---
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    da se nejak na strave komunikovat s lidma krom komentu k jejich jizdam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam