prosím vás, řeším takovou relativní blbost, ale třeba poradíte. začal jsem po čase zase s pravidelným ježděním na kole a abych měl trochu motivaci, chci si zaznamenávat kde a kdy jsem jezdil atd., takové jednoduché statistiky. mám účet na Endomondu, kam si chci trasy ukládat. ale hned na prvním výšlapu jsem omylem nespustil záznam trasy a přišel na to až doma. trasu jsem si teda naklikal ručně přes cykloserver.cz, vyexportoval jako GPX, ale Endomondo web mi ji nechce načíst. předpokládám proto, že tam chybí údaje o čase a podobné věci. netušíte, jak ten GPX soubor jednoduše upravit, aby to Endomondo schroustal? Zkoušel jsem nějaký GPX editor a hledal v metadatech, ale žádné položky které jsem očekával tam nebyly (nejsem v tom kovaný a možná i ten editor nestál za nic, nevím). v každém případě pokud jste někdo řešil něco podobného a máte konkrétní tip, budu rád za radu/pomoc (klidně do pošty, kdybyste měli pocit, že tohle téma sem moc nepatří). uvítám i tip na šikovnější statistiky z GPX souborů, pokud máte dobrou zkušenost. nechci nad tím trávit večery, nepotřebuji nic extra erudovaného, spíš přehledné, pohledné a šikovné. díky díky.