• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    WERT
    WERT --- ---
    FATBOZZ: to bych dal do zahlavi !!!!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Connect With Friends, Family and Fellow Athletes Around the World with Connections-- a NEW Garmin Connect Feature
    http://garmin.blogs.com/my_weblog/2012/10/connect-with-friends-family-and-fellow-athletes-around-the-world-with-connections-a-new-garmin-conne.html
    WERT
    WERT --- ---
    BTW: nechtel by nekdo WAHOO fitnes ANT+ heartrate pas +prijmac pro iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S???

asi budu mit iPhone 5 a nebudu pro to mit upotrebeni...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    no tak jste si ukazali navzajem mapky, odkaz je na nastence a myslim ze staci
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: spousta malych pindiku ti velky pero nenahradi... ale pokud ti ty male pindiky kouri globalni devky, tak asi neni co resi.
    WERT
    WERT --- ---
    MRNOUSEK: Ja mam malyho pindika v praze, a pak mam vic malejch pindiku vsude mozne, ktery pak tvorej malyho globalniho pindika:)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: o, priznam se, mam maleho pindika, protoze ne vse jsem letos jezdil se zapnutou gps...

ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    MRNOUSEK: proc pomerovani? ty tlusty cary jsou nahodou dobrej indikator bud priblizovaci cesty anebo fajn casty ;). A treba sever zrovna ted moc projezdenej nemam, pac se mi tam pres centrum blbe dostava (z Troji to bejvalo naopak). Ale hodi se vedet...
    WERT
    WERT --- ---
    MRNOUSEK: mas ho snad malyho?
    je to celkem zajimavy, zajimavy zjistit ze ja jezdim jedno kolecko jako krecek a miltron je uchyl :DDD
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    omg, pomerovani pindiku dorazilo uz i sem?
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    WERT: Pěkný. Já to teda mám vybledlejší...

STAJA
    STAJA --- ---
    SALO: koukám že máme podobný region :) jo a neber mi pořád KOMy ;)
    SALO
    SALO --- ---
    2010-2012, komplet data zo Stravy na uzemi ČR

Screen Shot 2012-10-16 at 9.40.22 PM.png (1427137 B)
    SALO
    SALO --- ---
    STAJA
    STAJA --- ---
    já to mám skoro pořád to stejný, jen opisuju a sem tam trasy nějakých závodů po CR + Velokemp.

strava.png (1251178 B)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: slusny:)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: Tohle je cca 280h a 4500km. Samosebou jezdim i jinde nez v Praze a okoli:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MILTRON: tykravo :D
    Kde na to beres cas? :]
    Kolik mas letos odjetych hodin?
    WERT
    WERT --- ---
    a ted mi nekdo poradte jak udelat hromadnej export ze stravy? nebo jak endomondo donutit aby bylo synchronizovany se stravou? :)
    WERT
    WERT --- ---
    MILTRON: LOL!! ty si maniak !!!! :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam