• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Garmin connect mam, pouzivam, nebavi me ale zapinat pristroj abych se nameril a pak to prenaset do GC po kabelu z navigace. Rovnou by to neslo ? K vaze byl nejaky sw, ale pokud si nezmenim locale na en-us tak picuje s databazi, support me vyfuckoval ze ten sw je jen pro kanadu a us. V evrope je nejaka verze... ale silene drahy 2k+ proto hledam nejakou alternativu.
    Sporttracks to resi pres plugin, zas placeny, ale nema sync s garmin connectem. Mozna se neco pripravuje, ve ST je moznost cloudu a pise se v ni ze bude brzo, tak uvidime. Nicmene si myslim ze pristi verze bude major update => prachy za update ST a pak este plugin :(
    Jak rikam hledam free alternativu k sw co byl danej k vaze (healthy edge). Kdyby to melo sync s garmin connect, nejakou predikci, zpracovani hodnot, rizika atp --- proste grafíky :) byl bych spokojenejsi.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Zkus garmin connect... Je tam polozka health. Ale jeste se ti bude hodit ta osobni ant+ vaha, ktera ti vsechno zmeri. Stoji cca 4500,-
    :)
    SALO
    SALO --- ---
    FATBOZZ: a nestacilo by ti, keby som ti kazde rano poslal mail "tytyty nežer už tolik"? efekt bude, imho, uplne rovnaky.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    FATBOZZ: nemel by prave tohle umet garmin connect?
    Co mas za vahu?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nemel by nekdo nejaky freesoft, kterej stahne data z garmina, i udaje o vaze, dokaze komunikovat po ant+ sticku s váhou a tak nejak se to cele tvari jako osobni doktor s vyhodnocovanim a rikanim tytyty nežer už tolik ?
    Dík
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: Vim ;)
    WERT
    WERT --- ---
    MRNOUSEK: na XC abych byl na jizdu z kopce fit :)

ale je to moc draha sranda, kdyby to stalo 700,- tak to koupim, tohle je kokotina proste.
    Pro profiky to smysl mozna mit bude, ale i my kluci z internetu se divame radi na grafy a tak vis...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: Na co watmetr na jizdu z kopce? Jsi buzna?
    WERT
    WERT --- ---
    MRNOUSEK: na co trenazer? jste buzny? :))))
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: To co jsem daval ja je vazane na jednoho vyrobce trenazeru, sw zna zatezovou charakteristiku konkretniho trenazeru a podle otacek dokaze vypocitat potrebny vykon...
    WERT
    WERT --- ---
    me se libi tahle vec:
    Wahoo Fitness RFLKT
    http://www.wahoofitness.com/RFLKT/?returnFull=1

dela se i samostatny nejaky power BT cidlo???
    a jak to vlastne fungje? To co sem daval mrnousek me prijde ze je spis neco "pseudo" ne?
    Mel jsem za to ze power cidlo musi bejt v nabe, ted jsem videl i power cidla v custom upravenejch klikach. Kde chapu ajk to funguje... jinak mi to neni jasny.

ale to je na ANT+ viz:
    http://www.dcrainmaker.com/2012/09/stageone-699-ant-bluetooth-smart-crank.html
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MRNOUSEK: Taky neni marny, mam rad schovany senzory v cemkoliv.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: v dnesni dobe, kdy jsou dostupne brzdene valce, jsou asi lepsi variantou...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MRNOUSEK: nejradsi bych oboje (valce i trenazer), ale zas nejsem takovej bouchac a vic ocenim posun v technice a ZDV.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    MILTRON: kamarad ma silnicku od treka a tam ma moznost takhle integrovat snimac rychlosti...

me se zas libi, co udelalo suunto s mavicem na silnicku...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: z popisu clovek moc rozdil nezjisti, tak bych sel asi do levnejsich

ja valce odpiskal... trenazer jsem poridil v dobe, kdy jsem mel ruku v sadre a nasledne v orteze, takze jsem nemohl riskovat stabilitu a misto valcu poridil Rock & roll
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz ste u tech senzoru, tohle je zajimave reseni CAD/Speed senzoru integrovanem v ramu, nic neprekazi a je to hezky :)

A look at the Trek/Bontrager frame integrated DuoTrap ANT+ Speed/Cadence Sensor | DC Rainmaker http://www.dcrainmaker.com/2011/02/look-at-trekbontrager-frame-integrated.html
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MRNOUSEK: jo, to mi nedocvaklo. Tak pokud trenujes podle wattu, tak to zas tak drahy reseni neni.
    Co jsem koukal na ty merici naboje, tak to jsou docela ulet ceny...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    ZATAMOKO: cad cidlo ti neda info o vykonu, coz je to, co me na tom zaujalo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam