• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: nejdriv jsem myslel, ze to je problem s gps, ale aktivitu other sport mi to nahralo i se zaplou gps. trail running, mountain biking to ale nenahraje. zkousel jsem i vyrobit novou aktivitu s klasifikaci trail running a stejne nic.
    ted mi to prijde jako bug v moveslinku.
    pripojim hodinky, moveslink ukaze u vseho ok, vypnu/zapnu ho a napise to: X moves pending. these moves are not yet sent to movescount. please reconnect your device. kdyz po odpojeni hodinek necham ten moveslink bezet, tak se to tvari jakoze vse ok.
    pricemz se to takhle cykli ikdyz ty hodinky reconnectnu treba 10x. ten xml soubor samozrejme je v moveslink adresari.
    odinstalovat moveslink, smazat jeho adresar, znova nainstalovat nepomaha..
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    tak ten webovej kram porad ignoruje moje behy. dnes taky moveslink ukazuje, ze bylo uploadovano, ale movescount proste nic. fakt nevim. pritom aktivitu weight training mi to vcera ukazalo.
    uz jsem psal na suunto, ale zatim bez odpovedi, zacina me to stvat.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    MRNOUSEK: ted na to koukam z iPadu a ty ikonky tam vidim... Otazka, zda je tam pridali, nebo s tim ma ie10 problem...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    kdyz jsem ted zkusil udelat novej move, tak uz mi to synclo na web, ten dnesni beh ale porad ne, ani kdyz to xml smazu z moveslink2 adresare. asi jsem si vybral spatnou chvili pro upload ..
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    MRNOUSEK: zkousel jsem, vsechno se to tvari ok, az na to, ze podle internetu jsem proste nebezel :D
    MRNOUSEK: jo uz jsem na to vcera koukal a teda nicmoc zmeny..
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    he, nejak mi uplne unikla informace, ze prichazi Suunto Ambit2...
    Suunto Ambit2 GPS Second Generation Watches Unveiled | Geeky Gadgets
    http://www.geeky-gadgets.com/suunto-ambit2-gps-second-generation-watches-unveiled-30-04-2013/
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    HEXXX: koukam, ze to tam fakt nemas... divny... znovupripojit a nic to nehlasi?
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    MRNOUSEK: ne, zkusil jsem ted druhej prohlizec, mazal cache a nic :(
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    HEXXX: ja za dnesek vidim od nekoho z nyx skupiny nahranej move (jizda na kole cca 11km)... nebude spis problem s nejakou cache v prohlizeci?
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: aha, takze nove jeste nejak zesrali xml vystupy z hodinek a ten neotrack je nenacte po updatu moveslinku, grrr
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    MRNOUSEK: super, byl jsem ted behat, do hodinek se to normalne ulozilo, moveslink ukazuje, ze se to nahralo, ale movescount ten beh vubec nezobrazuje. fakt dekuju mile suunto.
    asi zkusim todle http://www.tomshane.cz/neotrack/features
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    HEXXX: vubec nechapu, proc zrusili ikonky jednotlivych sportu, takhle tam mam jen barevnej graf (kde kevsemu 3sporty maji stejnou barvu) a prd mi to rekne (dokud na to nenajedu mysi a neukaze se popisek)...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    HEXXX: +je tohrozne pomaly
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    wtf ten novej movescount ? neco tak osklivyho jsem dlouho nevidel ! to docela podelali. misto hezkyho a prehlednyho rozhrani nehorazny plejtvani mistem a sedivej hnus. musim hodne scrollovat a klikat, abych se neco dozvedel.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: no ja si to osobne neberu a vzhledem k tomu ze jezdim s garminem tak nemam zapotrebi resit aplikace pro smartphone.
    davam to sem protoze to nekomu vyhovovat muze a aby to bylo aspon v povedomi. konkurovat to zajetejm aplikacim asi nebude.
    minus je fajn vec ale aspon napsat ze je to podle tebe nahovno je vec prinosnejsi.
    to ze ji soudis podle znacky a podle toho jak vypada na obrazkach je vec druha a protoze dela presne to stejny co jiny aplikace neznamena ze je sragorka.
    neresme, kdo chce podiva se kdo ne tak ne :)
    WERT
    WERT --- ---
    RESCAPE: protoze se mi to nelibi, jednoduchy... od toho tady to minus je ne?
    neber to osobne, dalsi superwow aplikace ktera dela uplne to samy co jinejch dvacet plikaci, a jeste je to sragorka odsouzena k zaniku protoze to je výplod pivovaru :DDD
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    kdyz davas minus tak aspon napis proc ;)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    STAJA: uz jsem to poresil softresetem hodinek, a uz to fachci.
    STAJA
    STAJA --- ---
    BADHORSE: ja nahraval pred hodinou a v pohode, i vcera bez problemu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam