• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: to je pro deti jako ses ty...
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Zamrdej si, prosimte...
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: ty jsi ale riadny kokot ;)

Ad odstavec 1) Vazne? Kdo by to rekl... To samozrejme vim, dokonce mam par nastroju jako Fit File Repair Tool atp. Ale nenapadlo by me s tim delat takovehle picoviny, mam to k tomu, abych mohl opravovat v *.fit souborech chyby (hlavne co se tyka plavani). Asi jsem Mirek Dusin...

Ad odstavec 2) Tak dulezite to pro me neni, ale proste nechapu, ze nekdo se vubec zabyva tim, aby takovou picovinu naprogramoval... Ano, Stravu pouzivam hlavne kvuli tem segmentum. Celkem Garmina vylejvam asi na 4 weby. Bavi me porovnavat, co ktera umi atd. Na stravu Gramina vylejvam prave kvuli segmentum a s kamaradem me bavi se navzajem predjizdet.

Ad odstavec 3) To nevim a asi jsi nepochopil, ze me to nezajima ve vztahu k me osobe. Ja nemam na polivine kopcu sanci, uz jen kvuli tomu, ze jezdim na fullu, takze nekoho na silnici nemam asi sanci predjet. Ale spis me to nastvalo obecne. Ne, nemam z toho nocni mury, ale dekuji za optani.

Ad odstavec 4) Ja ano a ty? Ja jsem se tento tyden dokonce zenil a svatebni polibek jsem musel 3x opakovat :) Takze jen za sobotu nejmin 3x...

Tak muzes dneska prestat kecat jet me predjet na Pavé do Vranýho.

piss
    SALO
    SALO --- ---
    BATY: GPX/TCX su XML formaty, textove subory, proste data, ktore su pod kontrolou cloveka, ktory ich uploaduje
    na Stravu/endomondo/etc. ak si si doteraz myslel, ze ich nie je mozne vyfabrikovat a tieto komunity su plne Mirku
    Dusinu, tak chapem, ze je to neprijemne rozcarovanie.

moja otazka ale zostava. naozaj je to pre teba take dolezite? tvoja primarna motivacia je o tom, aby si si niekde
    mohol s ostatnymi porovnat ako daleko docurate? a ako sa pozeras na data profesionalov? tiez ti pride nefer, ze su
    rychlejsi, ze maju geneticke predispozicie, ktore rozvinuli vhodnym treningom a tebe je tym padom ublizene, pretoze
    maju rychlejsi cas kdesi na nejakom webe? :)

ako vies, ci niekto ide do kopca sam, v haku velkej skupiny jazdov, alebo za motorkou? ako vies, ci vobec ide na bicykli?
    mas z toho nocne mory? :D

"Have you ever kissed a girl?"
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Tak porad jde predevsim o prekonavani sebe sama...
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: tak jestli to je jedno, tak muzou tu stravu klidne smazat :)
    SALO
    SALO --- ---
    BATY: ved je to uplne jedno, nie?
    BATY
    BATY --- ---
    SALO: to je sila... snad se to u moc lidi neuchyti...
    ULTRAMARINE
    ULTRAMARINE --- ---
    STAJA: presne tak. Spousta veci neni nic novyho, na druhou stranu duveryhodnost je prinejmensim.. pochybna. ALe to jsme trochu OT.
    SALO
    SALO --- ---
    STAJA: sorry, ale to si sa teraz zobudil? :D
    WERT
    WERT --- ---
    STAJA: to sou mi novinky :)
    STAJA
    STAJA --- ---
    SALO: po precteni knizky Tajny zavod, jsem o silnicni cyklistice ztratil iluze a hlavne zajem o sledovani grand tours... :-(

WERT
    WERT --- ---
    SALO: :(
    SALO
    SALO --- ---
    skor, ci neskor k tomu muselo dojst :)

DigitalEPO.com
    http://www.digitalepo.com/
    WERT
    WERT --- ---
    Baterka v tomhle "zobrazovaci" by mela vydrzet nejakej tem mesic...
    Zobrazuje to i to jak je nabitej iphone, muj iphone utahne minimalne 5 hodin vyjizdku i s telefonovanim...
    Ale mam koupenou i malou externi baterku ze ktery iphone nabiju 2x na plnej ceres... (To ze lze mit ted iphone v baglu i s baterkou povazuju za bonus) 15 hodin fakt nikdy nikam nepojedu. To samy 5 hodin v kuse:)

Jezdim max tak 60, za 3-4 hod.
    S novym BT hrudnim pasem mi to nikdy nedoslo... Ant+ zere vic baterky
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: a jak dlouho ti to vydrzi, nez iphonu dojde baterka?

kdyz jsem pouzival napr. endomondo na telefonu (HTC Desire HD), tak vyjizdku vic jak 80km uz to nedalo a chciplo to, takze jsem mel useknutou trasu a ani jsem si uz nezavolal...
    WERT
    WERT --- ---
    Protoze pouzivam iphone... A mam od nich uz hrudni pas poridil jsem tohle:
    Wahoo RFLKT ("Reflect") - iPhone Powered Bike Computer by Wahoo Fitness
    http://www.wahoofitness.com/products/wahoo-fitness-wahoo-rflkt-iphone-powered-bike-computer.asp

Vypada to dobre, zda se to bejt v podstate hermeticky uzavreny, vodeodolny. Zobrazuje to vsechny veci z iphonu a lze z riditek ovladat i hudba. Screeny si clovek muze vyrobit dle svyho vkusu

Koupil jsem to z US normal pres stranky, za 129 USD + 20 postovny pres fedex ... Doslo to do tydne, celnici rikali ze dph+ poplatek za vyrizeni bude stat 900,- ale nakonec mi to prislo zadara bez dobirky.
    Stejnou zkusenost ma i id NYX.

Konec reportu...
    BATY
    BATY --- ---
    MILTRON: to ze je dotykovej mi prijde spis jako nevyhoda :) ale nevim, 510 jsem nikdy nepouzival, mam tu 500ku... Jsem s ni spokojenej, chodim s ni i behat...
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BATY: Jj, dotykovej a jeste GPS + GLONASS - coz je nejakej ruskej GPS system, pry presnejsi.... ale ve finale, myslim ze nic z toho nevyuziju a myslim prave ze 500 tim ze je mensi, je pro me lepsi :)
    BATY
    BATY --- ---
    MILTRON: a jeste je dotykovej, ne? myslim, ze urcite nestoji... spis se vyplati vzit edge 500, ktery je ted diky 510 levnejsi... si myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam