• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    MILTRON: díky! :-)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MUSAK: Co vypnout v Endomondu prihlasovani pres FB? - settings - connect...
    MUSAK
    MUSAK --- ---
    Prosím o radu - do endomonda se prihlasuju pres facebook, kdyz ho chci pres tapiriik.com spárovat s ostatníma, tak to po mě chce přihlašovací údaje na endomondo - mám tedy vyplnit údaje na fb? Pokud to tak udělám, tak se nic nestane.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    WERT:
    Viewer for Garmin Connect
    http://activitiesviewer.blogspot.cz/
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: na androidu Locus (Pro), importuje jak stažené GPX/KMl, tak i URL
    WERT
    WERT --- ---
    Gps appka na zobrazovani gpx... Poradte, dik
    MATZX
    MATZX --- ---
    MATZX: už nic, byl to nakonec paralelní účet s jinym mailem :D
    MATZX
    MATZX --- ---
    poradí mi někdo jak obnovit logy na Stravě? Měl jsem tak 15 logů, pak se strava aktualizovala na novou verzi, a logy nikde? tak jsem se přihlásil, odhlásil, a pořád, sice se tvářila, že se synchronizuje na net, ale to byl kec a ani na netu pod mym profilem nic není, nevíte jestli to jde ještě zachránit nebo se na to prostě nasrat? :D
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    PETUL_KA: tak jsem skoncila u uBike, jde nastavit co bude zobrazovat a samo to posila data na jejich web. celkem fajn byl i IpBike, ma konfigurovatelnejsi UI, ale je to peklo to nastavit.
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    STAJA: A hele, ja mel ted nedavno taky pocit, ze jsem dal aktivitu pri importu jako hiking a stejne z toho udelali running, tak maji zrejme bug.
    STAJA
    STAJA --- ---
    neřešil teď z vás někdo problém, že když importujete z garmina na endomondo, tak se mě to teď nově ptá před importem, co to bylo za druh aktivity, tak když si to zvolím, nikdy se to neuložení a vždy je to jako běhání? navíc je odškrtlé tlačítko, aby se workout zahrnul do statistik...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    PETUL_KA: nevím jestli to umí free verze, ale zkus locus.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    WERT: diky za tip, zkusim sehnat apk. neni wahoo jen pro iphone?
    WERT
    WERT --- ---
    PETUL_KA: Nejlepsi je iDigifit ale obavam se ze to je jen v Americkym storu, nebo muzes zkusit zminovanou Wahoo app.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    nemate tip na neco obdobnyho pro android, co prijima signal pres ANT+ z hrudniho pasu? vcera jsem vyzkousela snad vsechny free aplikace z marketu a ani u jedny z nich to nefungovalo tak, ze by se to spravne updatovalo (bud vubec, nebo jednou za cas), pritom u ANT dema to fungovalo, takze problem v telefonu/pasu by bejt nemel. jde mi jen o to videt aktualni HR, idealne v % a jeste lip s ruznym barevnym pozadim podle zony, ani to nemusi umet export.
    WERT
    WERT --- ---
    STAJA: musis mit placenou verzi aby to zkouslo HR data, + wahoo je vyrobce tech senzoru + ma k tomu i celkem povedenou APPku ktera zvladne ukladat na vsechny tyhle weby... at uz je to runkeeper, strava nebo endomondo...apod.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    WERT: jo, vypada to dobre, zitra vyzkousim
    STAJA
    STAJA --- ---
    WERT: neumi to i endomondo?
    WERT
    WERT --- ---
    FRONEMA: treba Wahoo... akorat musis mit HT pas... samozrejme....

Heart Rate Monitor for iPhone – Wahoo Fitness BLUE HR
    http://eu.wahoofitness.com/devices/hr.html

Pro iP 5 potrebujes ten BT...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    je nejaky program na iphone, ktery by umel zaznamenavat Heart rate v zavislosti na case, tj bez gps, v posilovne? idealne s moznosti to potom vyexportovat do runkeepera
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam