• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BADHORSE: mas ji tam napevno ?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BADHORSE: jako tlumic narazu to asi bude ok :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SALO: presne tak :D jo a myti .. jsem negramota.
    SALO
    SALO --- ---
    BADHORSE: ale hlavne si tym zaroven usetril nejake gramy!
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RESCAPE: ja to vyresil houbickou na miti nadobi...a je to vic hodinky friendly protoze to zaraz funguje i jako shockabsorber
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Neválí se někomu doma objímka na řidítka pro Garmin hodinky?
    WERT
    WERT --- ---
    uz nekdo v ramci Strava API udelal to aby se training kalendar automaticky exportoval do nejakyho kalendare google/iCal treba… ???
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MILTRON: Nahraj do OSM :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Moje hrátky s GPS

Větší velikost: 1920x1200
    WERT
    WERT --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    BTW: jak sem pridam aktivitu jako plavani nebo telocvicnu? :)))
    http://app.strava.com/athlete/training/log
    JIMX
    JIMX --- ---
    FATBOZZ: odtama by vyhovoval jedinej cenově rozumnej model a to "Foretrex 301" ... ale z popisu jsem nepochopil, jestli umí i tu navigaci na zadaný souřadnice ... když se nechci vracet po svejch drobcích :-)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    JIMX
    JIMX --- ---
    Zdravím, mohli byste mi poradit, jestli existují nějaké GPS hodinky, které by uměly zobrazit aktuální polohu a navigovat šipkou (+ vzdálenost) na definovanou polohu ... nic víc bych od nich nechtěl. Všechno, co nacházím, jsou super duper fitness hodinky, který mi hlavně řeknou, že k tomu cíli jdu moc pomalu, to nechci :-D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RESCAPE: 910xt vydrz kolem tech dvaceti hodin
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Máte tu někdo řadu Forerunner? zajímlo by mě jak jsou na tom reálně s výdrží baterky při GPS a HR módu
    Případně jakou řadu by jste mi doporučili. Dík
    WERT
    WERT --- ---
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    @tapiriik
    Endomondo update: working with them to ensure all the reqd. affordances are in place, after which I'll be rewriting the integration code
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Co se deje ? JE tam ze bude dlouho offline ... ale to je pro sluzbu tapiriik ne endo... nebo jsem to nejak nepochopil.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    WERT: jj, prave jsem si smazal svuj premiovej endomondo ucet...uz jen strava a zakladni garmin connect
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam