• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BADHORSE: Ty šašci z endomodna uz jsou z odlivu zakazniku tak smutny, ze spamujou emailama byvale uzivatele... "Ahoj, v unoru si nebyl na kole? Jakto? Koukej jezdit s endomondem, styska se nam". Dobre jim tak :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: on ho umel a odstranil, protoze endomondo zakazalo pristup do jejich databaze, to byl muj hlavni duvod proc jsem u Endomonda zrusil premiove clenstvi tak pred pul rokem
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    neni naka informace jestli tapiirik bude umet v brzky dobe endomondo ?
    STAJA
    STAJA --- ---
    EPE: no nejzajimavejsi je videt aktualni tep, tak pokud nemas drzak na riditka tak to asi smysl nema...
    EPE
    EPE --- ---
    Priznam se, ze jsem nesel do historie moc zodpovedne, tak me nekamenujte, jestli se bude opakovat dotaz ;-) :
    Jaky je nejlepsi resp. levny a spolehlivy snimac HR pro pouziti spolecne s app (Android) Endomondo popr. Sports Tracker a ma to vubec smysl ?? Tak aby se mi to za mesic jen zbytecne nevalelo doma. Cyklistika/Hiking/Workout ... dikes za nazory
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    DESTINYX: zas to humusacky ui a osekany display. hlavne kvuli tomu jsem se rozhodl pro ambity (ktery uz zas fungujou jak maj!)...
    CLAD
    CLAD --- ---
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    BADHORSE: na ty dlouhy pomaly pochody to je v pohode. vzdalenost i prevyseni docela sedej a vydrzi to dlouho na jedno nabiti.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    HEXXX: trosku mimo tve tema..ale jak ti muze bejt uzitecnej log co je co minutu..tomu nerozumim?
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    docela mi haluzej ambity
    jsem o vikendu sel nejakej pochod a takhle pekne mi to merilo (1min log):

(tady jsme sli celou dobu po te silnici)

krome toho se mi obcas zasekne to hlavni tlacitko v zamacknute poloze a musim ho dlouho vselijak vymackavat...
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    RESCAPE: Maximalne se ti poskrabe spodek hodinek od toho drzaku. Moje Fenixy uz jsou hodne podrbany...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RESCAPE: ne, jezdim tak uz dlouho a nic.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BADHORSE: kazdopad dik za tip, vyzkousim to v terenu ale asi to stejne vyresim drzakem. Myslis ze vibrace od riditek muzou nejak hodinky "znicit" ?
    STAJA
    STAJA --- ---
    RESCAPE: Dát pryč edge a jezdit místo toho s houbičkou na nádobí, to dá rozum :-D
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: edge pujde do sveta, za par dni ho uz mit nebudu, akorat sem byl linej to z kola sundat
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Takovy blby dotaz. Jake funkce edge 500 nema, ze k nemu potrebujes jeste Garmin hodinky?
    STAJA
    STAJA --- ---
    BADHORSE: Hlavně jeden máte matný a druhy lesklý řídítka, na matnych to tolik držet nebude.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RESCAPE: ono to neni videt mam tam dve male
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BADHORSE: zkusil jsem s tou klasickou malou a je to málo, moc pevně to tam nedrží ale nějaká větší už bude ok. na nějaký občasný použití to bude sloužit dobře

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam