• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NYX
    NYX --- ---
    WERT: Motion-X import gpx umi, cachovat mapy umi (openstreetmaps vcetne terennich). jine mapy asi nebude umet cachovat nic, aspon ne dlouhodobe (licence to zakazuje u apple map, google map i bing map)

MotionX je nicmene DOST user unfriendly :)
    WERT
    WERT --- ---
    Mohl by mi prosim nekdo jako dementovi (dost polopaticky) poradit jakou appku si mam stahnout do iphonu… abych do toho mohl importovat GPX trasy z netu (a jak na to?)
    byly tam idealne nejaky cesky turisticky mapy… a pripadne neco co funguje i v zahranici.

Potrebuju turisticky znacky, vrstevnice, pokudmozno orientacni body

Ja sem sem se neco pokousel rozchodit ale nejak jsem se nedobral niceho co opravdu funguje a neni to naprosto krkolomna zalezitost.

Diky za tipy
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    neni tu nekdo, kdo by mel withings pulse, a byl by mi ho ochotny (treba za drobnou uplatu) na par dni pujcit?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    A nevite co se deje ? nejde uz druhym dnem. Nejaka planovana udrzba ci co ?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Ale tak nakonec mi to pomohlo, ten export z Cykloserveru naimportuju do Bikeroutetoasteru, znova vyexortuju, naimportuju do SportsTrackeru a mám co jsem potřeboval. :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Tak jsem zkusil obojí a má to společnou nevýhodu - použitá mapa neumí zobrazovat turistické značky a cyklotrasy. A nenašel jsem možnost mapu změnit. Což cykloserver právě že umí. On dokonce zobrazuje (stejně jako ty Strava i Bikeroutetoaster) výškový profil, akorát nevím proč jej nevyexportuje společně s trasou.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MAVICO
    MAVICO --- ---
    zdravym mate nekdo zkusenost z garmin etrex legend HCx? nahral sem keše nejake a vubec semi nezobrazuji a ani jsem nejak neprisel nato jak vlozit souzadnice muzete nekdo poradit dik
    NYX
    NYX --- ---
    MICKEY_MOUSE: zkus ten route planner na strave. jestli je tam ale nadmorska vyska netusim. pripadne http://bikeroutetoaster.com/
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Máte někdo zkušenost s webem cykloserver.cz? Používám jej k tomu, když občas zapomenu zapnout GPS, abych si mohl projetou trasu ručně naklikat a vyexportovat do GPS. Jenže to má jednu chybu (a nevím, jestli je ta chyba ve mně - v tom exportu není záznam nadmořských výšek a tudíž výškový profil trasy. Netušíte, jestli to jde nějak zaonačit? případně znáte jiné online udělátko, kde se dá v případě nouze ručně naklikat trasa a vyexportit do GPX s co nejvíc údaji? Ještě snad uvedu, že jsem ty exporty v Cykoserveru dával do Sports Trackeru.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WERT: BADHORSE: Tak jste mě dostali, už to instaluju. :)
    Díky!
    WERT
    WERT --- ---
    to se stravou muzes taky… jen te to lip motivuje
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    WERT: Díky, Stravu jsem nikdy nezkoušel, tak otestuju. Nejde im ale jen o trénink a závodění, jde mi třeba i o sdílení tras, kam jsme si vyjel na kole na vylet apod. K tomu používám Sports Tracker, a jsem s tím spokojený. Ale nikdy jsem tohle téma nijak důkladněji nezkoumal, to až teď do toho chci trochu proniknout a zkusit s něčím takovým i trénovat.
    WERT
    WERT --- ---
    endomondo je mrtvy… tam je to dobry jen na sledovani nejakyho progressu, jak rychle ujedes/ubehnes nejakou vzdalenost… (ktera ale nema relany vyuziti) protoze nemuzes porovnavat to kdyz jedes/bezis do kopce nebo po rovine apod. Bohuzel stal se z toho nejakej podivnej preplacanej nevzhlednej kolos, zavšivenej reklamou, a prisli tim o spoustu lidi. + jejich politika nemoznosti synchronizace smysluplny (viz https://tapiriik.com )
    je to proste mrtvy...

mnohem zajimavejsi je spis porovnavat svou kondici (nebo s cizima lidma, nebo s kamosema) na realnejch "segmentech" … takze jako nejlepsi se ted jevi STRAVA
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Má smysl porovnávat Sports Tracker s Endomondem, případně jinými programy pro záznam GPS a sportovních aktivit? Je něco, v čem se liší, nebo jde jen o to, nač si zvyklý, co se ti vizuálně víc líbí?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CORNELA: staci pouze GPS, samozrejme ti to nebude vizualne nacitat mapu atd ale zaznamenavat bude bez problemu, synchronizace s webem az po pripojeni k netu, aktivity jsou ulozeny v mobilu
    WERT
    WERT --- ---
    CORNELA: Ano
    WERT
    WERT --- ---
    Zalezi na kondici baterky v tvym starym iphonu... 2-3 hodky by to vydrzet mohlo

Rozhodne to neni idealni reseni, iphone5 uz muze jet pres bluetooth, coz znamena ze neni treba senzor co zabira konektor, takze ho lze i v prubehu vyjizdky dobijet.
    Jinak ant+ i bt zerou vcelku minimum oproti appce co zaznamenava GPS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam