• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    a kde to je v na te strave? do jde jen s premium uctem?
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: četl zběžně
    tak možná nejde v síti kde teď jsem, zkusím doma

dík
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BATY: A četl jsi ten článek? Users can currently link with a Strava account; availability for MapMyFitness and Endomondo will be coming soon.

A strava jede
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: aha, tak to bych zkusil, kdyby strava jela :)
    endomondo to asi jeste nema, coz? to jsem proklikal a nikde jsem nic nenasel...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BATY: Ale to tak právě je. Ty dáš Stravě povolení, že si ty data s GC může vzít.
    BATY
    BATY --- ---
    NTR23: aha, no ja jsem bych to prave potreboval obracene, do garmin connectu se mi to nahraje samo pres garmin express po pripojeni garmina k pc... tak by mi spis pomohlo, kdyby to GC poslal dal a ne obracene, protoze, kdyz uz to davam na stravu, tak na GC uz tu aktivitu davno mam...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BATY: Naopak. Ve stravě zadej heslo do Garmin connectu.
    http://www.strava.com/upload/device

BATY
    BATY --- ---
    A garmin uz to nejak teda podporuje? Cekal bych, ze ode me bude chtit username a pass na stravu, ale nikde jsem nic takoveho v tom novem g connectu nenasel...
    TWARR
    TWARR --- ---
    NTR23: Kdyz to zavadeli u suunta, tak to ze zacatku blblo. Ted uz je to ok, hádám jen poporodni problemy
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Zkoušeli jste to už někdo Garmin->Strava? Píšou že k syncu dojde do deseti minut, ale ani po hodině nic. Tak jsem zase zapnul copymysport.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Teď by ještě mohli do Forerunner220 přidat cyklo mód
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Garmin® Announces Partnerships with Leading Fitness Applications Strava, MapMyFitness and Endomondo » Garmin Blog
    http://garmin.blogs.com/...-fitness-applications-strava-mapmyfitness-and-endomondo.html#.U-CP1vl_t8F
    TURBO
    TURBO --- ---
    Zdravím a rovnou přejdu k dotazu:

- má někdo zkušenost s kombinací Android + bluetooth GPS modul a využítí A-gps v Androidu?

Když používám s Androidem ext. bluetooth GPS modul a v mobilu mám aplikaci, co dokáže přes NMEA protokol brát souřadnice od toho modulu a podsouvat je dalším aplikacím v telefonu, jako by to byla nativní GPS telefonu je nějaká možnost používat taky zároveň A-gps?

Jde mi o to, že přesnost toho bluetooth GPS modulu (stará Nokia) je sice super, ale první fix trvá (logicky, bez A-gps) docela dost dlouho než když použiju GPS přímo v telefonu, která samozřejmě umí využít A-gps.

---

Proč nepoužívám nativní GPS v telefonu?
    Jednoduchá odpověď - HTC Desire HD.
    Už jsem i zkoušel dávat lepší "anténu" než je ten pokovený plast atd., ale moc to nepomohlo. Ten telefon byl a je obecně proklínanej ohledně GPS čipu a hlavně provedení antény pro GPS čip.

A jinej telefon nebo nějaký tracker/sporttester s GPS si pořizovat nechci (telefon jsem dostal zadarmo a vlastně jsem na Android z "blbýho" telefonu přešel jen kvůli Stravě :)).

Snažil jsem se použít Google, ale neumim nic najít nebo to prostě nikdo neřeší.

Díky!
    PYRO
    PYRO --- ---
    MIKE23: canmore ciste na logovani dobre, mel sem ho chvili nez sem se rozsekal na kole a nechal si ho prejet autem :)

ted pouzivam etrax 20 a jo mapa se obcas hodi :) jen proste mi prijde ze garmin to vse dela zbytecne slozite, chybi neco na uzamceni tlacitek. A BaseCamp mno zvlastni to program ...
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    MIKE23: Paradoxne to ma lepsi GPS chipset nez fenix :]
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    DUNBAR: diky za tip, mrknu na recenze a uvidime ... predbezne se mi libi male rozmery
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    RESCAPE:
    DUNBAR: njn, ale když jsem se tu ptal na radu, tak nikdo nic a teď tolik moudra :(

Asi se zopakuji, ale potřebuji nějakou malou krabičkou logovat GPS trasu (běh, kolo, hory), a pak ji vyexportovat do .gpx souboru a naimportovat (Endomondo, STRAVA ...). Podmínkou je vysoká výdrž, min. 10 hodin. Nesmí to být mobil ani smartphone.
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    MIKE23: Taky bych si radsi priplatil za fenix 2. Posledni updaty sice fenix 1 hodne vylepsily, ale na fenix 2 to stale nema - uz jenom zmena rozlozeni tlacitek je znat.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MIKE23: počkej na další výplatu a vem už rovnou fenix 2, vyplatí se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam