• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Ty premia jsou docela mastnota teda :/
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    LEDOFREDO: A umí to endomondo tep i bez premium?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MIKE23: mam to stejne (garmin -> endo,strava), ale musim rict ze nejlip se mi porad dela s endem a kdyz se chci podivat nekam na prubeh/vysledky/statistiky tak jdu do enda
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    MIKE23: To je pro muj radoby beh zbytecne:/ snazim se prestat kourit tak se chci nimrat v blbinkach abych nemel chute:)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    FRANCIMOUR: Začínal jsem na app Endomondo, pak chvilku testoval STRAVA, ale nakonec jsem si pořídil GPS hodinky Garmin Fenix 2 a před Garmin Connect synchronizuji jak Endomondo, tak i STRAVA. U telefonu je nevýhodou, že to dost saje baterku ... hodinky mi vydrží až 20 hodin, s mobilem jsem se dostal na cca 5 hodin. Doporučuji appku STRAVA, ale taky záleží na sportech, které tím chces logovat ;)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ten vypis obsahuje ty nejbeznejsi aplikace, takze s tim urcite vystacis -- vetsina bezcu z nyxu pouziva Stravu, ja pouzivam Stravu a Endomondo, ale Stravu mam jen kvuli te nyx skupine, me osobne Strava nevyhovuje a na mym telefonu hrozne podvadela v mereni vzdalenosti (+1km na 10km) .. Endo bylo mnohem presnejsi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRANCIMOUR: osobne Endomondo, ale pulka nyxu je na Strave.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    Omlouvám se asi za blbou otázku, která se tu točí často, ale kterou app používáte na běhání s tel.? Kupuju si hrudní pár a funguje pouze s :
    Wahoo Fitness app, Strava, RunKeeper, Runmeter, MapMyRun, Endomondo, Runtastic, MapMyFitnessMapMyRide, MotionX-GPS

A jelikož mám doteď nike tak nevím kterou :D děkuji moc a omlouvám se.
    Chci znát názor profíků....
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    COBI. World’s Smartest Connected Biking System. by iCradle, Inc. — Kickstarter
    https://www.kickstarter.com/projects/cobi/cobi-worlds-smartest-connected-biking-system
    NYX
    NYX --- ---
    SCHRAPNEL: nove garminy pouzivaji algoritmus od firstbeat a ti tvrdi, ze se dostanou na cca 7-10% odchylku od mereni v labu. a co si tak pamatuju, garmin daval min nez wahoo a wahoo davalo min nez strava.

nicmene obecne je udaj o poctu spalenych kalorii uplne k nicemu...treba diky EPOC vyjde lip par minut HIIT nez hodina aerobniho pobihani apod i kdyz ve spalenych kaloriich bude to prvni nekde na urovni chyby mereni.
    SALO
    SALO --- ---
    SCHRAPNEL: bez powermetra zabudni na meranie kalorii.
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Ahoj, tak by ma zaujmalo, ktory device "rata" kalorie spolahlivejsie?

Cvicil som 1 hodinu, mam Polar H7 hrudny pas ktory komunikuje cez BT s iPhone a cez klasiku 5kHz s hodinkami. Po hodine mi hodinky zahlasili okolo 800 kcal, kdezto iPhone (Run Keeper) asi cca 480, co je dost markantny rozdiel, tak kde je pravda? (inac 20min beh na pase, 20 min spinning, 20 min veslovaci trenazer, vsetko v tepovke do 80% MHR)..
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Pokud se někdo z vás účastnil, tak mrkněte na výsledek ...
    Strava Climbing Challenge
    http://labs.strava.com/heatmap/climbing_challenge.html#7/14.60914/49.75710
    YELI
    YELI --- ---
    MIKE23: dík :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    YELI: Pokud dostaneš data z toho tvého "Garmin forruner" na Garmin Connect, tak pak synchronizace s Endomondem funguje bez problémů.
    YELI
    YELI --- ---
    Můžu se prosím zeptat na praktické zkušenosti exportu Garmin forruner do Endomonda? Před časem tu někdo psal o problémech při změně běhu na cyklomód.. Omlouvám se za laický dotaz, chci pro přítele koupit hodinky a on si jede v endomondu jak na běh, tak na kolo, tak jestli je to vskutku kompatibilní.. Díky!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nemeli by jste tip na aplikaci do androidu, ktera by brala rychlost z cidel ant a posouvala me na mape, po predem naplanovany trase... aspon nejaka virtualni realita :)
    WERT
    WERT --- ---
    TrainerRoad iOS App Now Available, Puts a Virtual Coach in your Pocket
    http://www.bikerumor.com/...5/trainerroad-ios-app-now-available-puts-a-virtual-coach-in-your-pocket/
    STAJA
    STAJA --- ---
    Když teď funguje sychronizace aktivit z GC na stravu a endomondo. Ví někdo jak docílit toho, aby se sesynchronizovala i ručně vytvořená aktivita v GC?
    NIA
    NIA --- ---
    LEDOFREDO: presne tak mi to funguje, zrovna zitra toho vyuziju. Jsem po nemoci, takze si jako prvni vybeh dam radeji kratsich 5km, namisto dvanactky intervalove. Nedeli planuji podle planu a po nedeli si dotahnu intervalovou dvanactku. A pak zpusobne podle planu.
    Ale teto moznosti si natahnout v telefonu plan z jineho dne po nemoci rada vyuzivam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam