• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    MION: kdyz to dostanes do Garmin Connect, melo by to pak jit sesynchronizovat se Stravou automaticky. Akorat nevim, jestli z Extrex30 nauploadujes manualne do GC nebo automaticky...
    MION
    MION --- ---
    Zdravím vás. Pořídil jsem si garmin Etrex30 a nemůžu přijít na to jak ho s přátelit se stravou. nechci to uploadovat manualně. děkuji za radu
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MINER: ta presnost mi prijde hodne clovek od cloveka (zamerne nepisu kus od kusu, protoze lidsky faktor v tom podle me hraje velkou roli) - ja mam treba FR220 , ktery maji stejny gps cip jako 620 a fenix2 na ktere dostl idi nadava a ja sem celkem docela spokojeny, sice pri velkem priblizeni ten zaznam trasy je takovej zvlastni, hodne cik cak (to asi dela ten "smart" typ zaznamu a ne vterinovy), ale presnost mereni delky a rychlosti je hodne presny, na trase kterou mam zamerenou podle mapy na nakych 9 km sem snad nikdy nemel odchylku vetsi nez 100 metru a to nebezim nekde s dobrou viditelnosti
    MINER
    MINER --- ---
    MINER: Ale podle tohoto to zas tak strašně nevypadá.
    MINER
    MINER --- ---
    LEDOFREDO: Komentář je to vtipný , ale Polar V800 je skoro o třetinu placatější a má z hodinek vůbec nejpřesnější GPS.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak nekdo raisnul stejnou otazku na ofiko forech:
    https://forums.garmin.com/showthread.php?256608-Is-anybody-else-having-no-probs-with-their-F3

Zda se, ze je to opravdu kus od kusu.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    LEDOFREDO: S tim souhlasim.
    Ale nemuzu souhlasit s tim, ze TomTom Runner ma znatelne lepsi vysledky a 1/5 cenu ;-)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    taky sem resil dost presnost u svyho garminu a libil se mi jeden komentar nekde na foru kde nekdo psal neco ve stylu: kdyz se zamyslim nad tim, ze mam na ruce placku 4 centimetry velkou a tou rukou prudce kmitam zatimco ta placka si povida se satelitem kterej je 20 tisic kilometru nad zemi a leti rychlosti pres 10 tisic kilometru za hodinu tak bych mu moh odpustit 3% odchylku pri mereni ..
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    DUNBAR: Doufejme, ze to bude jen SW chyba a ne nejaky gps filtering workaround na nejake vetsi issue.
    Porotoze fakt jsem koukal a tyhle hodinky jinak splnuji naprosto vse :-).

Az se mi ozvou z Garminu, tak se jich na to zeptam. Treba do te doby prijde update Radio/FW
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    SHAAG: Ty problémy s nepřesností by měl opravit update, na kterým už Garmin pracuje...
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    MIKE23: Diky...

Na behani/plavani mi to problem delat nebude, ale cetl jsem, ze na MTB je to nekdy hodne ulitle (narazil jsem i na 15% error).
    Trosku me vydesilo, ze F3 v nekterych pripadech spatne zpracovava i vzdalenosti z meraku na kole pripojenych pres ANT+.

SALO: Tady to vypada dobre, na zaklade teto recenze jsem si udelal predobjednavku. Ale pak jsem narazil na ty stovky prispevku na support foru, kde lidi lici, jak jim vlastne nefunguje temer vubec.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    SHAAG: Garmin Fenix 2 má nepřesnost +/- 3%, předpokládám že u F3 to bude velmi podobné. S touto informací jsem si F2 koupil a není to až tak hrozné.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    DUNBAR: To prave vypada dost desive. Tak jsem se chtel zeptat jestli ma nekdo jinou zkusenost.
    Co vim, tak na support forech jsou vetsinou jen lidi co maji problemy, tady by se mohl najit nekdo, kdo je nema.
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Garmin Fenix3
    Stale jsem sice jeste nedostal sve predobjednane, ale koukal jsem, ze vsude na internetu zakaznici breci/nadavaji na GPS (spatna presnost, spatne merene vzdalenosti i na silnici natoz mimo).

Resil jste nekdo u techto hodinek presnost (rychlost, vzdalenost, gps)

Vazne uvazuji, ze predobjednavku zrusim.
    PAYA69
    PAYA69 --- ---
    Zdravím nemáte prosím někdo cz manuál k Soleus SG007
    MINER
    MINER --- ---
    Má někdo zkušenosti s Suunto Ambit3 Peak?
    200h battery life s GPS přesností 60s vypadá podezřele dobře na to, aby to byla realita..
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    RESCAPE: Diky... Tak predobjednano se safirovym sklem (u me ze zkusenosti nutnost).
    Takze po roce hledani, zkouseni etc. snad uz nejake pekne hodinky na sport. Sice drazsi, ale snad za to budou stat.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SHAAG: bez problému, v aplikaci je možný nastavit displej tzn černá plocha bílej text nebo bílá plocha černej text. Co se týká watchface tak záleží, ty analaogový jdou vidět hůře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam