• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    TWARR
    TWARR --- ---
    SALO: skoda :) budu se zbavovat petistovky :D
    SALO
    SALO --- ---
    MARASAN: ano, je to tiez moznost ale 500 je 5 rokov stary dizajn, zabugovany firmware, ktory sa uz neupdatuje, pomaly interface... :/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    20 a 25 je prece nahrada 200, takze nic neocekavanyho. No a k 510 za moc penez je alternativa 500, ktera umi vsechno az na BT a garminovskej live cosi na sdileni jizdy online
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Ok
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: nerozumiem, co si tym chcel povedat. ze na topografickej mape nie su zaznacene asfaltove cesty? :)
    videl som data z Edge 200, nastupane metre su typicky podhodnotene o 25% a viac oproti zariadeniu s barometrickym senzorom. to vnimam ako dost podstatne negativum.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Jezdím po silnici a ne traily.
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: ten nepritomny barometricky senzor je ale velke minus. GPS meranie vysky je hausnumero, to lepsie spocitas prstom na mape s vrstevnicami.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Já to třeba uvítám. Mám forerunnery220, jenže nemají cyklo režim, takže mi to rozbíji rekordy v běhu. Cyklo režim pak přepnu až v garmin connectu.
    A jezdím jen trénungy na silnici, nepotřrebuji mapy a navigaci. Líbí se mi edge 510, ale je trochu přes rozpočet
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: nepopieram, ze svoj segment trhu si to najde, napr. sucasnych uzivatelov Edge 200.

bolo to len take osobne povzdychnutie cloveka, ktory hlada nejaky doplnkovy pristroj k svojmu mapovemu Gaarminu,
    ale 510 mu pride prilis velky (a drahy) a Edge 25 zase strasne ojebany na zasadnych featurach a vydrzi..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SALO: Tak jsou jezdci, kteří jezdí méně. A nevyužijí o tisíce dražší model
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SALO: jj to me odradilo.. :)
    SALO
    SALO --- ---
    oh, a nepodporuje ANT+ power metre, tak to je uz uplny killer.. to znie ako marketingove/obchodne rozhodnutie ale imho odradi mnozstvo ludi,
    ktori by si ho inak kupili na kratsie treningy a zavodenie, ked by mohli nechat velky mapovy Garmin doma. FAIL.
    SALO
    SALO --- ---
    SALO: a (Ascent uses GPS elevation fields, neither unit has a barometric altimeter)

skoda, Edge 25 by sa mi inak dost pozdaval.
    SALO
    SALO --- ---
    NTR23: jo, to vyzeralo zaujimavo az po tento riadok:
    – 8hr Battery life
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Nové Edge 20 a 25
    Hands-on with Garmin’s new Edge 20 & Edge 25 GPS units | DC Rainmaker
    http://www.dcrainmaker.com/2015/06/garmin-edge-20-25.html
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Vcera vysla aktualizace FW a GPS pro Fenix 3

Fenix 3 SW Update 3.60
    Improved GPS tracking performance
    Improved GPS distance accumulation
    Added support for Connect IQ SDK 1.1.3.
    Fixed potential issues with 'Resume Later' app option.

GPS Chipset Update 2.90
    Improve positioning performance and distance accrual in some circumstances.
    DUKED
    DUKED --- ---
    FATBOZZ: Ja kdyz zacal pouzivat Stravu, tak mi po par dnech prislo tohle :

You're off to a strong start on Strava. Upload activities on 5 more days over the next 30 days and we'll give you a free trial of Strava Premium.

SALO
    SALO --- ---
    FATBOZZ: napis na support a na 99% ho dostanes.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Existuje na Stravu nejakej kupon ktery by mi umoznil na mesic otestovat premium verzi ? Nechtel bych porizovat zajice v pytli.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    WERT: turn left, HUMAN ! :-) vcera me bavil celej den..ale uz ho mam zas vyplej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam