• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MINER
    MINER --- ---
    VANIS:
    SPOOK: jo, auto-pauza je na píču. Pořád vibruje. Stačí, aby člověk na desetinu sekundy zpomalil, třeba v prudké zatáčce v kopci a hodinky vibrují, že pauza a za vteřinu znovu, že odpauzováno. Jakoby sám nevěděl líp, jestli stojí nebo jede a musely mu to hodinky říct, aby měl jistotu.
    Pak vibrují, když je člověk metr od kurzu navigace, a pak zase o metr blíž. A desetkrát dokola. Pořád to pak vibruje, a člověk neví proč, a nejde to vypnout.
    Když to zapauzuje ručně, tak to pak zapomene odpauzovat.
    Prostě všechno je to na píču a buď se s tím člověk musí smířit nebo koupit hodinky, u jejichž designu někdo přemýšlel hlavou.

Zajímalo by mě, jestli už někdo nemá zkušenosti se Suunto Spartan Ultra.
    VANIS
    VANIS --- ---
    SPOOK: konkretne fenix3 mi pauzoval pomaly climby coz nasere, taky nechavam bezet porad, par kilaku navic zpusobeny tim ze sedim na pivu skousnu
    WERT
    WERT --- ---
    SPOOK: zkousel jsem, blbne to pri jakymkoliv nastaveni, nechavam to bezet porad...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    MARASAN: ručně vypínat určitě ne, to by právě měla řešit ta autopauza. Vyzkouším uvidím. Díky ...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SPOOK: s EDGE mam s minimalni rychlosti pohybu spatnou zkusenost. Kdyz jedu pomalu, tak se naopak nechce zapnout a furt se tvari, ze stojim. Na kole tohle resi merak rychlosti, ale pokud chodis, tak bud umazat precnivajici body v komplu anebo na to kaslat. Pokud budes rucne vypinat, tak se ti semtam stane, ze zapomenes zapnout a to je pak smutny :-/
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Dik vsem co pouzivaji stravu a jezdi i cesty kde neni velky provoz.. Par jsem jich pridal do OSM kvuli generovanym heatmapam a T?S ! YAY :)
    Strava - OpenStreetMap Wiki
    http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Strava
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    Používám fenix3 i na turistiku a při zastavení mi pořád nějak divně hledá polohu. V cíli mi pak naskočí celková ušlá vzdálenost třeba i o 20 procent delší.

Jaké je řešení? zapnout autopauzu pro tuto aktivitu? Nebo stačí třeba tu vlastní při pohybu menším než 2 km/h?

LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NIXX: No, ženu jsem nechal doma a od soboty už třetí snakebite a dneska dokonce buchnutej aj ráfek. Zkoušíme, co ty gravel biky vydrží. Sjezd po kamenité šotolině v 40 km/h už je na hraně, zvlášť pokud člověk ráno nafouká gumy s myšlenkou gripu na bahně. :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: jasná věc :) To chlastání chápu. U šlapání a píchání si nejsem jistej, jestli to myslíš v kontextu sexuálním nebo sportovním. Každopádně ti přeju šlapání v tom druhým a píchání v tom prvním... Užij si dovču! ;)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NIXX: Mrknu na to po návratu z dovči, tady stíhám akorát šlapat a píchat a chlastat.
    NIXX
    NIXX --- ---
    LISKNI_SI: koukám, že už to krásně funguje i v Segment Exploreru! Mohl bych ještě zalobovat za "Create Segment" stránku? :)
    FAT
    FAT --- ---
    Jdu s prosbou o radu - mám v telefonu nainstalované Endomondo a chodí spolehlivě (Android 5.0.2). Koupil jsem si hrudní pás se snímačem, prodávali ho v Lidlu, a napoprvé se mi to krásně spárovalo a šlapalo. Potom jsem musel udělat dvakrát reset do továrního nastavení a telefon nejde na HRM připojit. Telefon HRM vidí, když dám spárovat, tak se dozvím, že "Párování odmítnuto zařízením HRS". Nepomohla výměna baterie ve snímači, nepomohlo ani tvrdé vypnutí telefonu. Zkusil jsem to spárovat jak se zapnutým Endomondem, tak i bez něj. Nic to nebylo platné.
    Kde dělám, jestli dělám, chybu?
    Dostal jsem od prodejce tyto rady:
    1) Máte hrudní pás na sobě se zvlhčenými elektrodami, aby se aktivoval a aktivně vysílal?

2) Vyměnit baterii za novou.

3) Vyzkoušet s jiným MT.

4) Případně jestli máte např. sportovní hodinky zkusit se spojit s nimi přes pásmo 5,3 kHz a vyzkoušet funkčnost pásu.
    Nezkoušel jsem to s jiným MT, chodilo to s tímhle a hodinky nemám...
    Díky.
    :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    25% sleva na SmashRun Pro: https://secure.smashrun.com/upgrade/1year

Sleva souvisí s Garmin API, koho to zajímá, tady je info:
    Sale / Fund Drive / Garmin Auto-Sync | Smashrun
    http://blog.smashrun.com/sale-fund-drive-garmin-auto-sync/
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    TYCHOVRAHE: Jo, to je taky Google Maps API. Nicméně asi ani kdyby nebylo, tak na endomondo nemám moc chuť šahat, no. Kdyby bylo po mým, tak ta služba shoří a všichni mí kamarádi, co to používaj, přejdou na Stravu. :-))
    SALO
    SALO --- ---
    podaj prst, zozeru ti celu ruku.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    LISKNI_SI: a jeste garmin, runkeeper ... zahlavi cely :)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    TYCHOVRAHE: Pošli link na aktivitu na endomondu, kde bude vidět mapa, a řeknu ti. Já sám jsem endomondo zahodil (měl jsem tam autosync ze stravy přes tapiriik), protože to nemělo privacy zóny a tím pádem jsem tam měl dva dobrý známý a nemělo to celý smysl.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    LISKNI_SI: dostat to do endomonda je asi stejnej problém co? jinak je to teda paráda
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    LISKNI_SI: fakt bomba! dík moc, funguje to skvěle, něco takového mi na stravě a i na jiných podobných webech chybělo :)
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Lidi z bikefora píšou, že po restartu prohlížeče to to rozšíření deaktivuje a vyhecovali mě, že mi přispějou na pivo, když to dám na ten Chrome Web Store. Takže tu: https://chrome.google.com/webstore/detail/strava-map-switcher/djcheclpmmkcdkjcenfamalobdenmici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam