• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    LEDOFREDO: MINER: Kdo chce běhat podle okamžitého tempa, pořídí si čidlo na botu (footpod). U jakékoliv GPS je to z principu kompromis mezi zpožděním a nepřesností.
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: Já podle aktuálního tempa běhám a je pravda že F3 s tím problém mají. Stačí pár stromů a jde to do háje. Navíc docela se zpožděním reagují i na změnu tempa.
    BATY
    BATY --- ---
    MINER: Já teda nejsem žádnej extra běžec, za tenhle rok mám 600 km, ale zajímalo by mě, kolik lidí, co běhá, tak běhá podle aktuálního tempa? Já teda, když už, tak koukám spíš na průměrný tempo, ale spíš běhám teda podle tepů - když se teda o něco snažím a nejdu se jen vyvětrat :)
    MINER
    MINER --- ---
    LEDOFREDO: je to na píču, tempo kolísá s nepřesností gps. Stačí zaběhnout do lesa, a tempo je o 30 s jinde. Nedá se podle toho běhat.

Suunto se např snaží filtrovat nepřesností gps pomocí senzoru zrychlení v hodinkách takže je údajně lepší, ale zkušenosti s nima nemám. Jenom s F3, a tam je tempo má píču.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    me rikal dlouhodobejsi uzivatel ze F3 maj znamej problem s ukazovanim aktualniho tempa (behu) - to mi ale nak nedava smysl, vzdyt ten gps chip je stejnej jako v jinejch hodinkach co s tim problem nemaj - mate nekdo tu zkusenost?
    NIXX
    NIXX --- ---
    MAESTRO_007: mám čerstvě Fenix 3 - celkem intenzivně je testuju a zatím super :)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    MAESTRO_007: Ambit Suunto hlasim bez problemu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MIKE23: napriklad jakou? mam Garmin na kolo tak jsem chtel i Garmin hodinky (fenix 2)... tady ty obcasne problemy lidi me dorazuji :( ..v uvahu pripada Suunto Ambit jenom zatim....
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    NYX: opravu těch svých F2 jsem vyřešil downgradem o pár verzí níže a chovají se docela stabilně. Je fakt, že ale s F2 je hodně problémů a je třeba najít náhradu, za poloviční pořizovací cenu.
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: Zamluveno
    NYX
    NYX --- ---
    Mam tu naladove* Fenix 2 i s HR pasem, ktere rad venuji za odvoz. K predani nekde na Luzinach nebo kolem Brumlovky.

*
    - naladove ve vice ohledech - pas se chova velmi zvlastne, takze v lepsim pripade je na vyhozeni ten, v horsim blbe chytaji signal hodinky (baterku jsem menit zkousel)
    - casto se z niceho nic restartuji - skoro mam pocit, ze je blba ta vnitrni pamet a kdyz to dojede k nejakemu problemovemu mistu, selze zapis a hodinky se resetuji - nejde pak navazat na danou aktivitu a jde ji max discardnout a zahajit novou. promazani cele vnitrni pameti pomuze a pak to zas chvili funguje.

treba nekdo najde nejake vyuziti, kde mu tohle nebude vadit. kdyz se nikdo neozve, hazim do popelnice.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    BATY: běhám s nima, ale hledám něco se snímačem tepu na zápěstí.
    BATY
    BATY --- ---
    MIKE23: A proč nemůžeš běhat s F2?
    NIXX
    NIXX --- ---
    MIKE23: tohle jsi četl?
    Hands-on: Garmin’s new Forerunner 35 with optical HR | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2016/09/hands-on-garmins-new-forerunner-35-with-optical-hr.html
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    NIXX: chtěl bych se čistě na běhání v měsících březen - listopad, Fenix2 si necham na kolo a lezeni po horach ;)
    NIXX
    NIXX --- ---
    MIKE23: nevím, jestli je to zrovna upgrade... Záleží, co chceš a co si od toho přechodu slibuješ.
    Záleží, jestli je pro tebe optickej TF snímač (často problematickej a v zimě k ničemu), smart notifikace a pár dalších vychytávek důležitější než třeba barometrickej výškoměr, výdrž baterky nebo mapovací funkce.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Přemýšlím o upgradu Garmin Fenix2 na Garmin Forerunner 35 ... vidíte v tom někdo nějaký problém?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    JOHNIEZ: podivam se, az budu doma.
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    MARASAN: prosimte, respektuje ti Edge 500 zimni cas? Mne vzdy v zime zobrazuje porad letni a v menu se to zda se nastavit neda. Neni to nic hroznyho, ale prece jen :-)
    WERT
    WERT --- ---
    The premise is simple. Pair a list of segments with the current and projected winds in the area. Keep an eye out for segments where you might be close to topping that leaderboard (or just one-upping a riding buddy) and head out when a favorable tailwind might be there to push you over the top.

http://www.bikerumor.com/2016/11/14/beat-wind-take-kom-segment-ninja/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam