• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    BADHORSE: nie nerobil som ziaden interval, skusim dnes pred treningom. ale vsimol si napriklad, ze ked exportnem data z polarflow a ak ich importnem do endomonda napr tak endomondo ma svoje algoritmy a prepocita inac celu trasu.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NEMRTVY: a nezkousel sis treba treninkove napocitat 100kroku...a pak by to melo byt jasne ne?
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Skusal som teraz fungovat multitaskom a pouzivam Polar M400, Mi Band a Google Fit v Nexus6p. Vsetky 3 zariadenia (aj telefon) mam v podstate stale so sebou ked niekde chodim. Co ma zaujalo je, ze kym Polar M400 na lavej ruke hlasi 10k krokov, Mi Band ma 8000 a Nexus 6p s Fit ma tiez 8k. Comu teda verit, pre trening pouzivam M400 s HR ale ak nesedia ani kroky tak vlastne nedokazem posudit, ktory senzor ide spravne. Skusali ste niekedy porovnat rozne zariadenia a softy? Ci mate priblizne rovnake metriky?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: v logu modemu, mikrotik :) nikoliv fenix
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    MINER: mě wifi jede bez problému (1 síť), zase mi blbne BT :/
    MINER
    MINER --- ---
    VANIS: toho se právě bojím:)
    VANIS
    VANIS --- ---
    BATY: nebo budes mesic bez hodinek a pak ti je poslou restornuty ze jsou ok
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ: kde to má log, že bych se tam taky kouknul?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Napadlo me jestli to neodezni po rebootu. Taky jsem zkousel menit siri pasma z 40 na 20, zmena kanalu, nepomohlo, nebo zridka.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: Mam stejny potize. Nekdy se chytne nekdy ne. V logu mdm vidim ze se na wifi asocioval, ale nekomunikuje s DHCP, podle logu se zda ze neposle ani dhcp request.
    BATY
    BATY --- ---
    MINER: Nevím, v životě jsem to nepoužil, synchronizuji přes mobil. Tak si nech vyměnit hodinky za nové, ne? Když ti to nabídli :)
    VANIS
    VANIS --- ---
    MINER: driv mi to fungovalo ok, ted jsem to delsi dobu nepouzival protoze jsem syncoval pres bt mobilem ale nedavno jsem to chtel vyuzit a nenaslo to sit (tu na ktery to chodilo), moc jsem to neresil smazani a znovuvytvoreni site pres express nepomohlo
    MINER
    MINER --- ---
    Kdo máte Fénix 3, fungují vám WiFi uploads spolehlivě, nespolehlivě nebo vůbec?
    Dřív mi WiFi upload házel občas chybu „Network error“. Když jsem zkusil nastavit dvě sítě (dvě místa) nefungovalo to nikdy. Po rezignaci na sync ze dvou míst to víceméně fungovalo. Teď to nefunguje skoro nikdy ani když mám nakonfigurovánu jedinou síť. Zase to jen oznámí „Network error“.
    Podpora mi řekla, že jim mám poslat hodinky zpátky na výměnu. Ale ti ví tužku: fakticky mi jen řekli, že mám refreshnout firmware a pak reinstalovat Garmin Express.
    Má s tím někdo zkušenosti?
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    MAESTRO_007: nj tak těsně vedle :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EMDEE: nevidis :) ...to je Sport Tracks
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    PAJOVA: tohle https://tapiriik.com/ umí propojit Garmin se spoustou služeb, vidím mezi nimi i Sports tracker
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    PAJOVA: priznam se, ze ja sam jsem kvuli tomu kdysi ze Sports trackeru odesel, ten vyvoj se tam nejak zastavil a prestalo mit smysl rucne importovat GPX ... vlastne celkove tam nebylo moc funkci, ale treba se to zmenilo a nekdo se podeli :)
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    Mám dotaz. Dá se nějak propojit Garmin a Sports-tracker? Pořídila jsem si Garmin Fenix 3 a už léta používám sports-tracker a samozřejmě bych to měla ráda někde pohromadě kvůli historii.
    PULKA
    PULKA --- ---
    CLOJSTER: Teď jsem zkoušla utrasprintovou orienťáckou štafetu v parku (poprvý v životě orienťák) a ukazovalo to taky dobře i všechny moje zaváhání a zmatky, takže asi jenom problém se zástavbou.
    NIXX
    NIXX --- ---
    Znáte Runalyze? Je to free a má to spoustu pokročilých funkcí. Zajímavá alternativa...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam