• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    MUFLONEK: Nebo když ten file co uploaduješ otevřeš, tak tam už je ten čas špatně? Nebo sem ten soubor nahraj.
    BATY
    BATY --- ---
    MUFLONEK: A na PC ze kterého to uploaduješ na Stravu máš čas v pořádku?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    FATBOZZ: o hodinu jo, ale ne aby tam bylo datum 27. 12. 2017.... a čas 12:01 když jsem aktivitu odstartovala až ve 14:00
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MUFLONEK: Zkusil bych to hodit na PC a pustit Express aplikaci, nedavno se nahravali do vsech garminu timezone data, tak jestli to nemas aktualizovany muzes byt soupnuty o hodinu. Jinak by se čas měl seřídit když chytneš gps signál.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Hele mám trochu OT dotaz... Mám problém s Garmin Touring Edge - někde je nastavený blbý čas, takže se mi blbě nahrávají data na Stravu. Mohl by mi tu prosím někdo poradit, co s tím?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FATBOZZ: no zrovna vcera bracha rika, jdu behat. Rikam co to, jsem te dlouho nevidel. A on, ale, garmin pridal fakt pekne odznaky, tak si jdu nejake vybehat :)))
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    FATBOZZ: Koukal jsem a pěkný ikonky... jInak se todle mě trochu podobá výzvám.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    FATBOZZ: Jeste jsem nevidel... to jsou odznaky jako v mBank ? za ucast a pouzivani ?
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    FATBOZZ: maj to dobre udelany :-)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Co říkáte v garmin connect na odznaky... Taková blbost ale potěší :)
    WERT
    WERT --- ---
    Btw: kamos dnes koupil v iStyle Wahoo Elmnt bolt za 3700 bez dph = 4500 (nemaji to udajne na netu)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    AMORPH: to smaz a z pocitace si stahni ten fit soubor a nahrej ho do mc znova
    AMORPH
    AMORPH --- ---
    Zdravim. Včera jsem si ze Suunto Spartan Trainer nahral aktivitu do movescountu a koukam, ze se nenahrala mapa. Neumoznuje mi to ani export do GPX, asi jsou teda nejak naborena data (jinak ale vzdalenosti, kroky, tep atd. se zaznamenalo zda se normalne). Ale znova to syncnout nejde. Nesetkal se s tim nekdo?
    NIXX
    NIXX --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jaký šikovný appky, datový pole používáte na Fénix 3, rovnou s odkazem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCKOWSKI: Taky možnost :) Čekal jsem při dotazu té apky pro silová cvičení - na které ruce mám hodinky - že mi bude počítat swingy / lifty / ...? O to přijdu jak s hrudním pásem, tak s hodinkami na kotníku.

Jakou na to používáš appku, máš v ní i ty intervaly?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: Vivoactive HR má tak dlouhý pásek, že při kettlech dávám na kotník
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JEREMIUS: Asi by také byla možnost (get upy, snatche), ten pás už mám na jiné věci, tak užívám jeho vyšší přesnosti i tu :) Spíše mi jde o to, jak si tam naprogramovat

- rozvičku (2x2 min)
    - getupy (5x 1-2min)
    - swingy / snatche (10x min)

Aby to vhodně pípalo a dělilo do bloků i ta měření... Ideálně samozřejmě uložené (ještě lépe přes Connect parametrizovatelné :), abych jen spustil trénink a jel.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    NAVARA: Nemůžeš kvůli zničení? Já si svůj náramek na kettlebelly otáčím, tj. mám ho na zápěstí na vnitřní straně, z vnější je jen pásek
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jaký režim používat na kettlebely na Garmin5? Na ruce hodinky mít nemohu (a "Silová" appka to chce), mohu mít hrudní pás. Hodilo by se mi i počítání intervalů (časování po minutě apod), nejlépe aniž bych musel k hodinkám,... apod.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BATY: hypoteticky to co rozjede Strenght IQ apku od Garminu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam