• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    NAVARA: Vedi o sobe. jsou spojeny, to byl prve prvni napad. Komunikujou, ale pretrzite.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALENNAI: mám teda pětku a ten triatlon pás, ale i tak si vždycky před začátkem kontroluji, že o sobě vědí (hodinky ho ukazují), někdy na sebe zapomenou
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Nevim jak bych mela filtrovat, tak se zeptam a kdyztak me prosim nasmerujte. Diky :)
    Mame Garmin Fenix 3 a k tomu hrudni pas garmin HRM- premium. Spojilo se to a vcera i spravne ukazovalo PBM a dneska ani prd. Ma to vypadky a ukazuje to pouze nekolika minutove zaznamy. Meli bychom mit vsechno spravne, kde muze byt zakopany pes? Dekuju.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MIKE23: na Runalyze klikneš v pravým horním rohu na ikonu "+", dáš "Automatic Sync" a něco jako "Connect to Garmin". Každá nová Garmin aktivita už se bude automaticky synchronizovat na Runalyze. Při synchronizaci první nové taktivity se zároveň spustí synchronizace tvé 30 denní historie (víc to nový Garmin API nepodporuje).
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    NIXX: a jak na to?
    NIXX
    NIXX --- ---
    Tak https://runalyze.com/ má konečně integraci s Garminem, juch!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Máte někdo HR pás z Decathlonu (BLE+ANT). Ukazuje vám % batt ?
    Mám starý gumový HRM1G a uvažuju o náhradě.
    Pripadne update SW by to nedal ? Nevim jak bych pasek mel updatovat :D

LBW
    LBW --- ---
    Je tohle normalni, aby tomtom runner meril takhle upne mimo?
    Fialova je trasa, kterou jsemskutecne bezel...

BOD1E
    BOD1E --- ---
    Ahoj, Amazfit Stratos někdo máte? Podle rungo.cz jsou srovnatelné s Garmin Forerunner ale cena je poloviční:
    https://us.amazfit.com/shop/stratos?variant=373265
    SALO
    SALO --- ---
    LISKNI_SI: ak je to binarny .fit, tak urcite. :)) preto som sa pytal, co pouziva za format.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    FATBOZZ: Aby šlo změnit příponu, tak je tuším prvně nutný si zapnout zobrazování přípon. :-)
    (nicméně mi přijde jako výbornej nápad ten soubor fakt v poznámkovým bloku otevřít a podívat se, jestli je celej, a případně ho ručně vyspravit)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MUFLONEK: Ja pouzivam . Sice neni klikaci, ale je dost powerfull.
    TestDisk - Partition Recovery and File Undelete
    https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
    Ale z toho o pises je dost mozne ze je soubor poskozeny a uz se ti necim prepsal. Kazdopadne txt muzes prejmenovat na gpx nebo jiny format ? fit ?
    SALO
    SALO --- ---
    MUFLONEK: ale stale nerozumiem, v com je momentalne tvoj problem.
    mozno by pomohlo, keby si sa vyjadrovala exaktnejsie, co presne si spravila, co si ocakavala, ze sa stane a co sa deje. :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SALO: To jsem potřebovala minule, kdy se mi ten soubor nahrál se špatným datem... Teď to prostě potřebuji dostat do Stravy.o)))
    SALO
    SALO --- ---
    MUFLONEK: asi uplne nerozumiem, ale to bude mozno tym, ze som Windows uz asi tak 15 rokov nevidel... :))
    aky format zaznamu pouziva Touring Edge? a preco ten subor chces vlastne otvarat?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MUFLONEK: The upload appears to be malformed and we are unable to process it. Je hláška, kterou tam vidím...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MUFLONEK: což neprošlo:O(
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SALO: No jako našla ho... Takže jsem si soubor nahrála do dokumentů a chtěla ho nahrát na stravu... a to neprošlo, protože z minula se mi všechny soubory otvírají jako poznámkový blok... a .txt to číst neumí, takže zkouším ten soubor nahrát zpátky do Garminu...
    SALO
    SALO --- ---
    MUFLONEK: este nedakuj.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SALO: Díky.o)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SALO: Už tahám Recuvu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam